Tři různé druhy tatarských bifteků a k tomu kopeček salátu stojí 4 grandy, tedy stovku
|
Blesk – Tomáš Vrbenský
Kuchař Jan Kaukal (22) nabídl Blesku variaci plodů moře za 4 grandy, tedy za stovku
|
Blesk – Tomáš Vrbenský
Malinový alkoholický drink ochutnala na Alšově nábřeží Kateřina Hýlová (21) ze Zlína
|
Blesk – Tomáš Vrbenský
Tak tomuto dezertu říká šéfkuchař kandované fialky a stojí 2 grandy, tedy 50 korun
|
Blesk – Tomáš Vrbenský
Milujete sladké? Pak určitě neodoláte trojbarevné čokoládové pěně za 3 grandy, což je 75 korun.
|
Blesk – Tomáš Vrbenský
Srnčí hřbet s marinovanou řepou za 100 korun, tedy 4 grandy ochutnala Tereza Slavíková (28) a Michal Koblížek (33) z Chomutova. „Je to výborné,“ pochvalovali si.
|
Blesk – Tomáš Vrbenský
Na festivalu můžete ochutnat také carpaccio z laně. Stojí 75 korun, což jsou 3 grandy.
|
Blesk – Tomáš Vrbenský
Kousek tuňáka v řasách pořídíte na festivalu za 4 grandy, což je sto korun
|
Blesk – Tomáš Vrbenský