Paraguayec Diego (35) servíruje Pražanům bašty z grilu. Čemu, kromě masa, za Atlantikem holdují?
Paraguayec Diego Joubert se v Šeberově věnuje přípravě autentických latinskoamerických jídel. Povětšinou se jedná o masité pokrmy, protože gril si prý doma dopřávají až pětkrát týdně.
|
Alexandr Malachovský, Restaurace El Asador
V této prostorné a atmosferické restauraci se Diego stará o přípravu latinskoamerických jídel.
|
Alexandr Malachovský
V Jižní Americe lidé nejvíce holdují maso. Však také jihoamerické hovězí si vydobylo zaslouženou pověst.
|
Alexandr Malachovský
V Jižní Americe lidé nejvíce holdují maso. Však také jihoamerické hovězí si vydobylo zaslouženou pověst.
|
Alexandr Malachovský
Takovéto pokrmy v latinskoamerické restauraci El Asador na jižním konci Šeberova vaří šéfkuchař Diego Joubert, který je původem z Paraguaye.
|
Restaurant El Asador
Za provozem restaurace stojí Jakub Erben (vlevo), který žil léta v Argentině a v Paraguayi. Do Čech se vrátil proto, aby zde otevřel autentickou jihoamerickou restauraci, ve které je Diego šéfkuchařem.
|
Alexandr Malachovský
Takovéto pokrmy v latinskoamerické restauraci El Asador na jižním konci Šeberova vaří šéfkuchař Diego Joubert, který je původem z Paraguaye.
|
Restaurant El Asador
Šefkuchař Diego Joubert přicestoval vařit masité pokrmy až z Paraguaye.
|
Alexandr Malachovský
Téměř na denním pořádku je podle Diega v Paraguayi grilované maso. Ne náhodou se také restaurace, v níž momentálně pracuje, nazývá El Asador - ve volném překladu totiž znamená gril.
|
Alexandr Malachovský
S těmito interiéry je nyní spjatý Diegův um. Kromě tradičním paraguayských pokrmů v Šeberově vaří celkově jihoamerickou kuchyni.
|
Alexandr Malachovský
Takovéto pokrmy v latinskoamerické restauraci El Asador na jižním konci Šeberova vaří šéfkuchař Diego Joubert, který je původem z Paraguaye.
|
Restaurant El Asador
V Jižní Americe lidé nejvíce holdují maso. Však také jihoamerické hovězí si vydobylo zaslouženou pověst.
|
Alexandr Malachovský
Takovéto pokrmy v latinskoamerické restauraci El Asador na jižním konci Šeberova vaří šéfkuchař Diego Joubert, který je původem z Paraguaye.
|
Restaurant El Asador
V Jižní Americe lidé nejvíce holdují maso. Však také jihoamerické hovězí si vydobylo zaslouženou pověst.
|
Alexandr Malachovský
V Jižní Americe lidé nejvíce holdují maso. Však také jihoamerické hovězí si vydobylo zaslouženou pověst.
|
Alexandr Malachovský
Takovéto pokrmy v latinskoamerické restauraci El Asador na jižním konci Šeberova vaří šéfkuchař Diego Joubert, který je původem z Paraguaye.
|
Restaurant El Asador
V Jižní Americe lidé nejvíce holdují maso. Však také jihoamerické hovězí si vydobylo zaslouženou pověst.
|
Alexandr Malachovský
Takovéto pokrmy v latinskoamerické restauraci El Asador na jižním konci Šeberova vaří šéfkuchař Diego Joubert, který je původem z Paraguaye.
|
Restaurant El Asador
V Jižní Americe lidé nejvíce holdují maso. Však také jihoamerické hovězí si vydobylo zaslouženou pověst.
|
Alexandr Malachovský
Oproti jiným jihoamerickým kuchyním prý v Paraguayi maso tolik nekoření. Vystačí si se solí.
|
Alexandr Malachovský
Když už je i masa až až, holdují ve vnitrozemském státu pochopitelně zelenině a ovoci. A pak také sýrům.
|
Alexandr Malachovský
Restaurace El Asado v Šeberově se nachází jen prá metrů od hranic Prahy a Středočeského kraje.
|
Alexandr Malachovský
Restaurace El Asado v Šeberově se nachází jen prá metrů od hranic Prahy a Středočeského kraje.
|
Alexandr Malachovský
Výzdoba interiéru je nadmíru stylová.
|
Alexandr Malachovský
Výzdoba interiéru je nadmíru stylová.
|
Alexandr Malachovský
Za provozem restaurace stojí Jakub Erben, který žil léta v Argentině a v Paraguayi. Do Čech se vrátil proto, aby zde otevřel autentickou jihoamerickou restauraci, ve které je Diego šéfkuchařem.
|
Alexandr Malachovský
Diegovi toho v Praze moc nechybí. Snad přátelé a blízcí, kterých měl doma víc než dost.
|
Alexandr Malachovský
Diegovi toho v Praze moc nechybí. Snad přátelé a blízcí, kterých měl doma víc než dost.
|
Alexandr Malachovský
Co by to bylo za jihoamerickou restauraci, kdyby zde nenabízely proslulé jihoamerické lihoviny?
|
David Zima
Interiér zdobí také autoportrét Fridy Kahlo. O originál nicméně doopravdy nejde.
|
David Zima
Výzdoba interiéru je nadmíru stylová.
|
David Zima
Výzdoba interiéru je nadmíru stylová.
|
David Zima