Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Romantika s Melanií, pak havajská party v luxusu. Exprezident Trump měl nabitý týden

Autor: Darina Jíchová - 
17. dubna 2021
05:54

Závěr tohoto pracovního týdne si bývalý prezident Spojených států Donald Trump na Floridě užíval ve velkém. Nejprve vyrazil na romantickou večeři s manželkou Melanií, která se po několika měsících v ústraní konečně začala vracet na veřejnost, pak se se synem Ericem a snachou Larou účastnil benefiční akce. Večírek v havajském stylu hostil Trumpův resort Mar-a-Lago, uvedl list Daily Mail.

Po odchodu z Bílého domu Trumpovi letos v lednu přesídlili na Floridu, zatímco Melania Trumpová se stáhla z veřejného života a odmlčela se na sociálních sítích, exprezident má svůj rozvrh každý den plný. Pravidelně chodí na golf, stýká se s přáteli, fanoušky či republikány. Na sociálních sítích také mlčí, ale jen pro to, že mu po vpádu do Kapitolu, který mají na svědomí jeho příznivci, byly zablokovány účty.

Bývalá první dáma v dubnu překvapila, začala se frekventovaněji objevovat na veřejnosti, v posledním týdnu dokonce dvakrát. O víkendu byla s manželem na republikánské benefici, kde zazářila v bělostné róbě, ve středu na večer si zase s mužem vyšla na večeři. Hosté někdejší první pár zachytili, Trumpovi ale večeřeli v soukromí, jejich stůl byl ve vyhrazeném prostoru za bariérou červeného provazu. Tentokrát se manželé s hosty nefotili, vypadalo to, že si nepřejí být rušeni.

Trump na havajské party

Hosté na facebooku popsali, že oba vypadali velmi elegantně, Trumpová se tentokrát ukázala v tmavých šatech bez rukávů, Trump tradičně sáhl po tmavomodrém obleku. Ve čtvrtek se exprezident účastnil benefice neziskové organizace Curetivity, která se zaměřuje na boj s rakovinou. Hlavním pořadatelem byl lékař a dárce Peter Lamelas.

Party se nesla v havajském duchu a hosty zdobily různobarevné věnce. Trump se objevil po boku svého syna Erica a jeho manželky Lary. Exprezident zapózoval fanouškům, fotky akce na svém facebooku sdílel například Joe Korff. Na večírek dorazili také další republikáni, byli mezi nimi také kongresman Jim Jordan či kongresmanky Lauren Boebertová a Marjorie Taylorová Greeneová.

Video  Donald Trump opouští Bílý dům  - Reuters
Video se připravuje ...

bre-burda ( 17. dubna 2021 09:32 )

A já myslel, že se Melanie s Donaldem hned po opuštění Bílého domu rozvedla. Podle informací místního bulváru to mělo přijít zcela určitě. Naplkají spoustu blbostí a teď ticho po pěšině. Jakou mají odpovědnost ti hajzlíci?!

Zobrazit celou diskusi