Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Učitelka sekla s prací a prodává sexy fotky: Dřív kvůli drogám okrádala matku, dnes vydělává miliony

Autor: štt - 
22. dubna 2021
16:27

Eliza Rose Watsonová (31) toho za svůj poměrně krátký život prožila už dost. Vystudovala psychologii, ale věnovala se modelingu. Po vysoké škole propadla drogám a málem se upila k smrti. Naštěstí ji ale skupinová terapie zase postavila na nohy a Eliza pak našla práci v mateřské školce. Místo učení ale Eliza dnes na internetu prodává své hanbaté fotografie a bere kolem tří milionů korun měsíčně! 

Eliza Rose Watsonová opustila své původní povolání, jelikož chtěla vydělávat více peněz a bojovat se svou silnou závislostí. Na web OnlyFans se zaregistrovala koncem roku 2019. Sama říká, že to byl nejlepší krok v jejím životě. Kromě potřebného příjmu peněz ji prodej lechtivých fotek nutí o sebe dbát a žít aktivní život. Cesta na vrchol však byla pro Elizu trnitá a musela překonat mnoho překážek.

Přestože v roce 2016 úspěšně absolvovala s titulem z psychologie, odmítla nastoupit klasickou profesní dráhu a raději se rozhodla vstoupit do světa modelingu. Zář reflektorů během módních přehlídek ji ale zcela oslepila - sláva a neustálá zábava ji přivedla k tvrdým drogám.

„Když jsem se pokoušela abstinovat, zjevovaly se mi halucinace. Myslela jsem si, že u mě v pokoji je velký pavouk. Nakonec jsem pozvala náhodného chlapa přes Tinder ke mně domů, aby se se mnou napil," přiznala se Eliza ke své temné minulosti na stránkách Daily Star.

Přestože jako modelka vydělávala celkem slušné peníze, musela si často půjčovat peníze od matky, aby zaplatila všechny večírky, kam chodila. Lhala, že je potřebuje na taxík nebo na jídlo, ale vše utratila za alkohol a cigarety.

Brzy se se svými blízkými pohádala a odešla z rodinného domu a stala se prakticky bezdomovcem - spala u svých přátel nebo u náhodných mužů, které v noci potkala. „Jakékoli peníze, které jsem si vydělala nebo půjčila, šly na alkohol nebo kokain,“ shrnula svůj minulý život. Elize se přiznala, že se několikrát pokusila o sebevraždu nebo v nepříčetnosti skončila v policejní vazbě. Naštěstí ji jeden blízký kamarád pozval na schůzku anonymních alkoholiků.

Po několika schůzkách se pomalu začala stavět na nohy a brzy nastoupila jako učitelka v mateřské školce. Na stránku OnlyFans se přihlásila hlavně kvůli nízkému platu, který jí nestačil pokrýt náklady na léčbu. Nejprve na svůj účet přidala některou ze svých starých fotek z dob modelingu. Později si najala profesionálního fotografa a během pandemie vydělala na tři miliony korun!

Eliza má na svém instagramovém účtu přes 928 000 sledujících. O OnlyFans mluví jako o komunitě, kde kromě svých fotek dává rady, jak se vypořádat s lidskými zlozvyky a začít žít aktivní život. „OnlyFans mi umožňuje mít svůj život pod kontrolou. Kromě dlouhodobého vztahu mi pomáhá každodenní cvičení. To je lepší než jakákoli droga,“ shrnuje statečná žena.

Video  Eliza si díky lechtivým fotkám přijde nejen na slušné peníze, ale nutí ji dbát o svůj zevnějšek.  - Instagram/@elizarosewatson
Video se připravuje ...

Skrhola ( 22. dubna 2021 21:59 )

Jó, dnes stačí na kameru vystrčit frndu, roztáhnout půlky, vyvalit cecky a seš milionář jen to fikne

Zobrazit celou diskusi