Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Maminku čekalo u porodu pořádné překvapení: Máte dvě vagíny, oznámila jí sestřička!

Autor: rix - 
11. dubna 2021
16:51

Pětadvacetiletá Brittany Jacobsová zrovna přiváděla na svět svého prvního potomka, když jí její ošetřující sestřička sdělila šokující a bizarní skutečnost - má dvě vagíny!

„Hm, máte dvě vagíny, dvě děložní hrdla a dvě dělohy,“ sdělila právě rodící Jacobsové sestřička. Ta se o tomto překvapivém závěru nedlouho poté podělila se svými fanoušky na sociální síti TikTok. Video už nasbíralo úctyhodných 2,7 miliónů zhlédnutí.

Brittany prý ale už jako malá věděla, že s jejími dolními partiemi není něco v pořádku. „Já jsem si vždy myslela, že tam mám ještě jednu panenskou blánu a jak jsem stárla, docházela jsem k přesvědčení, že je opravdu pevná a jednou se prolomí,“ uvedla pro server nypost.com.

Ačkoli o sobě míní, že má vysokou toleranci bolesti, dalším ze signálů určujících, že je něco špatně, byla veliká bolest při menstruaci. „Tak velká bolest, až bych brečela,“ uvedla.  I přes tyto nejasnosti jí její doktoři nikdy nic neřekli, přijala tedy nepohodlí a bolest jako součást svého života.

Syndrom dvojité vagíny ale není ve světě až tak vzácným jevem. „Každý gynekolog, který už je v praxi delší dobu, se s tímto případem setkal,“ sdělila Dr. Mary Jane Minkinová serveru Buzzfeed.

Video  Máma se chlubí miminkem, které porodila nevlastnímu synovi  - Instagram
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi