Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Máma (25) se topila v dluzích: Manžel jí navrhl, aby začala natáčet fetišistická videa!

Autor: rc - 
16. dubna 2021
20:04

V dluzích se ocitla rodina z americké Minnesoty. Manželé Brooke (25) a Charles (27) Schuenemanovi dlužili 21 tisíc amerických dolarů (cca 463 tisíc Kč) a nevěděli, jak z dluhů ven. Brooke natáčela videa na sociální sítě, a tak jí manžel navrhl, že by mohla zkusit natáčet videa na stránku s obsahem pro dospělé.

Brooke pracovala jako číšnice a chůva, ovšem v prosinci roku 2018 otěhotněla a když porodila dcerku, odešla na mateřskou. Jediným živitelem rodiny se tak stal její manžel Charles. Jeho příjem však nestačil, a manželé tak začali platit účty kreditními kartami. Dluh na kreditkách se neustále zvětšoval a splácet ho nestačili. Nakonec jim začaly chodit dopisy s hrozbami, že je odpojí od elektřiny. Problémy s financemi se nakupily ještě víc s příchodem roku 2020 a světové pandemie.

Brooke, která od roku 2016 natáčela videa na sociální síť YouTube, tak začala uvažovat o tom, že by se mohla připojit k stránce pro dospělé OnlyFans. „Svůj kanál na YouTube jsem založila v roce 2016, kam jsem nahrávala videa o životním stylu,“ uvedla Brooke pro britský deník Daily Star s tím, že jí pak její fanoušci začali psát, aby natočila videa s fetišistickým obsahem. Právě proto začala uvažovat o OnlyFans, kde si nakonec skutečně založila účet a to posléze, co jí to navrhl její manžel. „Byl to můj manžel, kdo to zmínil v rozhovoru jako rychlý způsob jak vydělat nějaké peníze navíc,“ řekla Brooke s tím, že se nebála do toho jít.

Navíc se ukázalo, že je to velice lukrativní věc. „Začala jsem zveřejňovat obsah s mými nohami, který se stal hitem u mých předplatitelů, a po jednom měsíci jsem vydělala přes 1 500 dolarů, (cca 33 tisíc Kč), což bylo požehnání, protože jsme mohli zaplatit naše nájemné,“ uvedla máma dvouleté holčičky s tím, že její manžel ji v její nové práci naprosto podporuje. OnlyFans jí navíc zpětně pomohlo k úspěchu na Youtube, kde nyní vydělává až 4 tisíce dolarů (cca 88 tisíc Kč) měsíčně. Působení na všech sociálních sítích do jejich rodinného rozpočtu přinese až 50 tisíc dolarů (cca 1,1 milionů Kč)! Brooke proto bez obalu přiznává, že připojit se ke stránce pro dospělé, bylo nejlepší rozhodnutí v jejím životě.

VIDEO: Jak si Češi užívali pornokaranténu?

dostojevskij ( 17. dubna 2021 08:41 )

Všechno musí mít hned, žádné spoření - prostě finanční negramotnost. Pak se strašně diví, že přijde exekutor!!!! Naši exekutoři jsou vymakanější - tam z malého dluhu udělají obludu!!! Jinak půjčovat si na dovolenou, vánoční dárky...... Když ona ta reklama v TV je tak lákavá!!!! Zaplatíte pouze, ale kde ja RPSN a další poplatky!!!!! ŽE!!!! Zakázat tyto reklamy v TV!!!!!!!!!

Zobrazit celou diskusi