Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Bydlel s hnijící mrtvolou svého bratra, nechtěl být sám. Celou zimu větral a netopil, aby tak nepáchla

Autor: ran - 
7. března 2021
16:13

Valerij (52) se nechtěl cítit osaměle, proto když jeho bratr Andrej (†42) zemřel, nechal si jeho rozkládající se tělo v chalupě, aby „si měl s kým povídat“. Sousedé to zjistili, až když za dvojicí přišli na návštěvu, protože se už dlouho neukázali mezi nimi. Hned na prahu je udeřil do nosu zápach tlejícího masa. 

Bratři Valerij a Andrej žili osamělým životem ve svém domě ve městě Novomoskovsk na střední Ukrajině. Podle deníku Daily Star neměli žádnou práci a svůj čas trávili ponejvíce pohrouženi do sklenic a lahví s alkoholem.

V zimě na přelomu let 2020 a 2021 jejich podivínství v očích sousedů ještě narostlo. Po celou zimu totiž měl jejich dům otevřená okna. „Měli pořád pootevřená okna, celou zimu. Divil jsem se, co že jim je takové horko,“ řekl k tomu soused Oleksij.

Nakonec se odhodlali za bratry zajít, když několik měsíců ani jednoho neviděli venku. „Když jsme vešli, ucítili jsme strašný puch. Na gauči ležel člověk a byl zakrytý přikrývkou,“ popsala prvotní šok další ze sousedů Albina. V obydlí byla velká zima, Valerij nejen že měl nedovřená okna, ale ani netopil.

Pod přikrývkou našli Andreje. „Valerij celou dobu vedle těla spal i jedl,“ zalomila rukama Albina. „Choval se k mrtvému jako by byl živý, normálně na něj dál mluvil. Řekl, že se bál samoty.“

Podle policie žil Valerij s mrtvým Andrejem čtyři měsíce. „Ohledání těla neukázalo žádné známky násilí,“ doplnila policejní mluvčí Dnipropetrovské oblasti Hanna Starčevsková. 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

J6xa ( 8. března 2021 01:25 )

Citroneli - Jsou jen dvě možnosti. Buď jste si ráno zapomněl spolknout prášek, a nebo jste debil, a v tom případě by jste měl taky spolknout prášky.


!!!! TO TADY VÁŽNĚ NENÍ NIKDO, KDO BY MĚL KONTROLOVAT PRAVIDLA TAKOVÝCH NECHUTNÝCH PŘÍSPĚVKŮ ????

Citronel ( 7. března 2021 19:53 )

Někteří muži toto zažívají se svými nemytými manželkami, ale větrat nesmí, protože ženy mají rády teplo, smrad takovej, že se pavoukům z toho kroutí nožičky a masařky zdechnou za letu.

Zobrazit celou diskusi