Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Žena (32) zavraždila učitele boxu (†46) kvůli novému milenci: Prý se s ní odmítal rozejít

Autor: rc - 
1. března 2021
21:00

Milostný vztah skončil vraždou v thajském Bangkoku. Ploy Pailinová tam zavraždila svého přítele Wichana Malithonga (46), kterého poznala na kurzech boxu. Dvaaatřicetiletá žena se měla k vraždě svého přítele, jemuž podřízla hrdlo, přiznat. Ve výpovědi navíc uvedla, že se s ním několikrát pokusila rozejít, ale on ji odmítl nechat jít a choval se k ní násilnicky.

Bangkok šokovala vražda oblíbeného učitele thajského boxu Wichana Malithonga. Jeho tělo bylo nalezeno koncem února v ranních hodinách poblíž jeho vozu. Podle thajských médií byl slavný boxer zavražděn u své bílé toyoty, která byla potřísněna krví. Z vraždy je obviněna jeho přítelkyně, s níž se seznámil na kurzech boxu, Ploy Pailinová.

Dvaatřicetiletá žena ve výpovědi uvedla, že nebyla ve vztahu s boxerem spokojená a několikrát se s ním měla pokusit rozejít. Navíc si prý našla nového a mladšího přítele. Ovšem Malithong ji odmítal nechat jít. Osudného večera podle informací thajského portálu Bangkokbiznews k němu měla přijet, aby si společně promluvili.

Schůzka však nešla tak, jak si představovala. Vyšetřovatelům, kteří ji zadrželi několik hodin poté, co bylo nalezeno zakrvácené tělo trenéra, řekla, že se ji pokusil znásilnit. Údajně ji začal svlékat, osahávat, a dokonce ji udeřil do břicha. V sebeobraně tak popadla nůž a bodla ho do krku. Hádku milenců měli slyšet sousedé boxera, ale rozhodli se do ní nevměšovat, protože se domnívali, že se jedná o běžnou hádku mezi partnery.

„Dvojice se potkala na kurzech Muaythai. Žena se chtěla s Wichanem rozejít, protože už měla nového přítele a její rodiče neschvalovali boxera. Ovšem večer, kdy se sešli, mu žena podřízla hrdlo, což způsobilo okamžitou smrt. Vyšetřujeme všechny detaily a zjišťujeme, zda v tom nefiguroval někdo další,“ uvedla policie.

VIDEO: Exkriminalista Doucha prozradil, jak se provádí výslechy podezřelých

Video  Exkriminalista Doucha prozradil, jak se provádí výslechy podezřelých  - Jiří Marek
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi