Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Polojasno 22°C

Šampiónka v tanci na tyči spáchala sebevraždu: Oběsila se během lockdownu

Autor: rc - 
27. února 2021
10:56

Tragicky zemřela dvojnásobná šampionka v tanci na tyči Jessica Leanne Norrisová. Sedmadvacetiletá tanečnice, která byla nazývána národním pokladem, se oběsila v bytě svého přítele. Jessica měla trpět silnými depresemi způsobenými lockdownem. Policie nyní uzavřela vyšetřování. 

Pandemie nového typu koronaviru covid-19 uzavřela ve svých domovech miliony lidí po celém světě. Nařízený lockdown v Británii špatně nesla dvojnásobná šampionka v tanci na tyči Jessica Leanne Norrisová. Sedmadvacetiletá tanečnice, která vyhrála Miss Pole Dance UK v roce 2011 a podruhé v roce 2015, byla zvyklá setkávat se s přáteli, chodit na tréninky do tělocvičny a zároveň se živila i jako instruktorka. Ovšem to všechno skončilo s omezením pohybu kvůli šíření koronaviru. Lockdown se rozhodla trávit se svým kamarádem Brianem Comptonem v jeho domě v britském Boltonu. V červnu minulého roku však přišla zdrcující zpráva.

Compton našel ve svém bytě Jessicu oběšenou. „Nevstupujte. Zavolejte 999. Omlouvám se,“ měla podle informací zpravodajského webu New York Post napsat Jessica na papírek a podstrčit pod dveřmi své ložnice. Policie tragickou smrt Jessicy uzavřela jako sebevraždu. Krásná a usměvavá tanečnice měla delší dobu trpět psychickými problémy, které zesílily právě kvůli lockdownu. Jessica si měla ještě osudného dne psát s Comptonem a nic nenasvědčovalo tomu, že by myslela na sebevraždu.

Ovšem náhle mu přestala odepisovat, a tak se vrátil domů, kde našel její tělo. „Děkuji ti za tvé nesporné odhodlání a sdílení tvého talentu prostřednictvím mnoha kurzů, táborů, akcí a soutěží. Na tolika pódiích jsi zářila jako maják naděje a tvůj odkaz bude navždy žít v historii pole dance,“ uvedla Kay Penneyová zakladatelka Miss Pole Dance UK. Jessica již v patnácti letech založila své první taneční studio, a v roce 2019 dokonce zahájila charitativní sbírku zaměřenou na duševní zdraví.  

VIDEO: Víte, co dělat, když někdo blízký hovoří o sebevraždě? 

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince důvěry: 800 155 555 nebo v Centru krizové intervence: 284 016 666. Děti a mladiství se mohou obrátit na Linku bezpečí: 116 111. Služby jsou poskytovány nonstop a zdarma.

villon ( 27. února 2021 21:13 )

Tak bordely jsou zavřený, kunčafti se bojí nákazy a depka je na světě. Tenhle segment trhu ani většinou nemá právo na kompenzace. R I P.

begonie ( 27. února 2021 11:10 )

V článku je uvedeno, že se to stalo v červnu loňského roku - já nechápu, proč tato informace teď? To abychom byli ze všeho ještě víc v pr..... a vyřešili to stejně?????

Zobrazit celou diskusi