Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Muž se zasnoubil se sexuální pannou: Neciví furt do mobilu jako ostatní holky, říká

Autor: ran - 
27. ledna 2021
09:52

Xie Tianrong (36) se zasnoubil se svojí realisticky vypadající sexuální pannou začátkem ledna. Obřadu se zúčastnili jeho kamarádi i členové rodiny. Svoji „vyvolenou“ nazývá Mochi a prý ji ještě ani nepolíbil. Jak říká, nechce poškodit její jemnou kůži...  

Xie tvrdí, že ačkoli si vybral jako svoji lásku sexuální pannu, nikdy ji „neznásilnil“ ani nepolíbil - bojí se, že by se materiál jejích rtů mohl slinami poškodit... a vůbec si ji zkrátka šetří. Přes internet Xie vyslal do světa snímky, na nichž se s Mochi ukazuje jako šťastný „pár“.     

Na jedné fotce třeba hraje s Mochi videohry, se silikonovou rukou své možná budoucí ženy kolem krku. Jinde zase spolu prožívají „romantickou“ chvilku, když obdivují miniaturní model pařížské Eiffelovy věže. 

Xie žije v Hongkongu a bydlí u rodičů. Mochi si v roce 2019 pořídil v jednom obchodě s realisticky provedenými silikonovými pannami, na který narazil ve městě. Vyšla ho na 10 000 juanů, tedy 32 tisíc korun. Každý večer ji vykoupe, ošetří pudrem a pak si ji usadí u postele. Zatímco on spí, ona tiše čeká do dalšího rána.

Xie je do své silikonové panny učiněný blázen. Říká, že dívky z masa a kostí, se kterými dříve chodil, po něm pořád něco chtěly. „Mochi po mně ale nic nežádá, takže se s ní chodí o dost jednodušeji na rande,“ říká Xie. „Moje předešlá dívka se stejně pořád jenom dívala do mobilu, když jsem byli spolu. S Mochi je to jiné,“ vysvětluje svoji motivaci k podivnému svazku.  

Pochvaluje si, že mu silikonová kráska věnuje plnou pozornost a dává pozor, když něco říká. Ale ačkoli Mochi nic necítí ani nevnímá, přesto pro ni Xie nakupuje spoustu věcí. Sice od ní na „rande“ neslýchá žádné „chci se ti líbit“, ale i tak jí nakoupil už desatero párů bot a dvacet kousků šmrncovních oblečků. 

„Kdybych měl říct, jaká Mochi je, dal bych jí 1000 bodů ze 100! Za celý rok, co ji mám doma, mezi námi nebyl žádný stres. Je to jenom radost a nic než radost,“ pochvaluje si.

Xieova náklonnost k jeho umělé ženě je taková, že si ji všiml už i výrobce. Ten Hongkonžana pozval do továrny, kde panny vyrábí, a věnoval mu novou hlavu. Zřejmě aby se konečně přestal bát dát své nastávající ženušce pusu, a až se tahle obnosí, mohl jí nasadit novou.

 

 

pojidacpsu ( 27. ledna 2021 13:51 )

a navic se takova panna nenecha oblizovat od smradlavyho cokla co si oblizuje svoje genitalie... ja nechapu proc to tem prasatum nevadi to oblizovani od cokla... mozna je to tim ze taky oblizuji tomu rasovi koule kdo vi

frantacizek ( 27. ledna 2021 10:51 )

no ba.. a nebije se o ovladač..

Zobrazit celou diskusi