Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hvězda sociálních sítí věnovala bezdomovkyni byt: Robin žila na ulici deset let!

Autor: rc - 
16. ledna 2021
08:42

Neuvěřitelný dárek k Vánocům dostala bezdomovkyně jménem Robin. Pro ženu, která žije už deset let na ulici, si připravil překvapení uživatel TikToku Isaiah Garza. Klenotník na ni vyhlásil veřejnou sbírku a za získané peníze jí koupil byt!

Pár dní před Vánoci se na sociální síti TikTok objevilo dojemné video, které natočil uživatel Isaiah Garza. Ve videu Isaiah svým autem zastavuje u krajnice. „Jak se máš, zlato?“ volá z okénka. V tu chvíli z provizorního domku vyrobeného z plachet vyšla žena, která přešla k autu. Isaiah, který navrhuje oblečení a šperky, jí předává dárkovou taštičku a vyzývá ji, aby si nastoupila do auta.

Žena, která se jmenuje Robin, je bezdomovkyní dlouhých deset let a Isaiah se rozhodl, že si pro ni připraví neuvěřitelné překvapení. V taštičce byl klíč od bytu, který pro ni Isaiah pořídil. „Ne, ne. Jsi šílený. Můj bože!“ křičela Robin a nemohla uvěřit svým očím, když se procházela po svém novém domově.

Video Hvězda sociálních sítí věnovala bezdomovkyni byt: Robin žila na ulici deset let! - TikTok
Video se připravuje ...

„Miluju to,“ křičela dál nadšená Robin. Isaiah vyhlásil veřejnou sbírku na GoFundMe a jeho podporovatelé na TikToku a ostatní lidé neváhali a poslali mu libovolné částky peněz, aby mu pomohli Robin udělat radost. „Robin je bez domova deset let. Dnes jí dáme její byt díky sledujícím na GoFundMe/TikToku,“ napsal k videu Isaiah. Video získalo až 16 milionů lajků a vidělo ho přes 70 milionů lidí.

Video Hvězda sociálních sítí věnovala bezdomovkyni byt: Robin žila na ulici deset let! - TikTok
Video se připravuje ...

frantacizek ( 16. ledna 2021 14:10 )

krásný, že i v dnešní době se tohle stane..

lubosbeyr ( 16. ledna 2021 12:23 )

Trapná póza klenotníka. Doufám že jí zaplatil nájem aspoň rok dopředu.

Zobrazit celou diskusi