Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Těhotná máma čtyř dětí (†36) náhle zemřela při snídani: Šokující příčina smrti!

Autor: rc - 
15. ledna 2021
18:05

Tragicky zemřela populární blogerka a máma čtyř dětí Emily Mitchellová. Šestatřicetiletá blogerka odešla náhle, pouhé dva dny před Vánoci! Těhotná žena, která měla co nevidět přivést na svět pátého potomka, v jednu chvíli snídala a v druhou chvíli bezvládná ležela na zemi. Zemřela ona i její nenarozené dítě. Týdny po její smrti byly zveřejněny výsledky pitvy, podle nichž zemřela na plicní embolii!

Blogerka Emily Mitchellová se svým manželem vychovávala na venkově v americkém státě Rhode Island čtyři děti. Šestatřicetiletá žena, která byla populární na sociální síti instagram, kde ji sledovalo neuvěřitelných 177 tisíc lidí, navíc měla na svět přivést páté dítě! „Toto bude můj pátý císařský řez! Nejste o nic méně matkou, jestliže jste potřebovali urgentní lékařský zákrok, ať už naplánovaný císařský řez nebo epidurálku,“ napsala osmého prosince k fotografii na instagramu, na níž je se svou rodinou a drží si vypouklé těhotenské bříško. Emily navíc psala úspěšný blog The Hidden Ways (Skryté cesty). Od ostatních influencerek se lišila tím, že popisovala svůj život na farmě, kde vychovávala své děti k úctě k přírodě.

Dva dny před vypuknutím vánočních svátků však přišla zdrcující zpráva! Usměvavá maminka dvaadvacátého prosince snídala, když zničehonic upadla do bezvědomí. Na místo okamžitě vyrazila záchranná služba, ovšem blogerce už nebylo pomoci. Lékaři se snažili zachránit život jejího nenarozeného dítěte, což měl být chlapec, kterého rodiče chtěli pojmenovat Joey, ovšem marně.

Čtyři děti tak zůstaly bez mámy a otec Joseph, který je učitelem, zůstal na děti sám. Kamarádka se proto rozhodla na ně vyhlásit veřejnou sbírku, v níž se už podařilo vybrat neuvěřitelných 175 tisíc dolarů (3,8 milionů Kč). Blízká kamarádka rodiny zároveň na stránce GoFundMe, kde probíhá veřejná sbírka, zveřejnila informaci ohledně příčiny smrti Emily. „Před několika dny jsme se dozvěděli, že příčinou smrti byla plicní embolie. I když je náročné pochopit, jak tomu mohlo dojít, víme, že všichni záchranáři a zdravotnický personál udělali vše, co mohli, aby pomohli, a proto jsme si jisti, že to byl prostě její čas, Pán ji volal domů,“ stojí na stránce.  

VIDEO: Plicní ventilátor: Život zachraňující mašina

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi