Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Z tohohle videa vás bude svědit hlava: Malá dívka měla ve vlasech tisíce vší!

Autor: rc - 
16. ledna 2021
08:08

Šokující video na sociální síť TikTok publikoval tým, který si říká „Vší andělé“ (The Lice Angeles). Odborníci na vši ve videu malé dívence pomohli od vlasů zamořených parazity! Holčička jich ve svých hnědých vlasech měla několik tisíc. Tým ve videu uvedl, že je to nejhorší případ, s nímž se kdy setkal!

Z tohoto videa se mnohým lidem může udělat špatně od žaludku! Až třicet milionů zhlédnutí na sociální síti TikTok mělo video, v němž tým odborníků pomáhá malé holčičce od vší. Video se objevilo na účtu s názvem „Vší andělé“ (The Lice Angeles). Skupina expertů na vši tam publikuje videa, v nichž zbavuje zavšivené zákazníky parazitů.

Pod ruce se jim dostala i malá brunetka, která měla v hlavě tisíce parazitů! Odborníci si ji proto vzali do parády a proces odvšivení natáčeli na kameru. Dívku nejprve zahalili do plastového pláště, pak si nasadili rukavice a holčičce nasprejovali vlasy. Posléze vzali speciální hřeben na vši, kterým jí vlásky pročesali. V tu chvíli se mnohým divákům udělalo špatně. Jakmile hřeben otřeli do hadříku, objevily se na něm tisíce vší! „Nedívejte se, možná se vám udělá špatně. Nejhorší případ vší vůbec,“ napsali k videu odborníci.

Diváci z videa byli v šoku. „Jednoduše si oholím hlavu, kdybych tohle měla,“ napsala k videu jedna ze sledujících. „Tohle už nejsou vlasy, tohle je zoo,“ napsal další uživatel TikToku. Další uživatel se pozastavoval nad tím, jak to někdo mohl nechat zajít tak daleko. „Ta hlava se proměnila v celý ekosystém,“ stojí v dalším komentáři.

VIDEO: Holčička má hlavu plnou vší.

Video Nechutné video šokovalo uživatele sociální sítě: Malá dívka má v hlavě tisíce vší! - TikTok
Video se připravuje ...

y1xcvbnm ( 16. ledna 2021 09:32 )

a že to holčičce ani okolí nevadilo???

Zobrazit celou diskusi