Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Slavný youtuber prodává své luxusní sídlo: Rozhodl se změnit svůj zhýralý život

Autor: jel - 
26. ledna 2021
09:35

Oblíbený americký youtuber Jake Paul (23) se rozhodl pro velkou změnu ve svém životě. Prodává proto své obrovské honosné sídlo v Kalifornii, které se nachází ve stejné oblasti Los Angeles, v níž bydlí také Kim Kardashian nebo rapper Drake. Youtuber Paul mění své bydliště, protože se rozhodl stát se profesionálním boxerem.

Třípatrové sídlo někdejší hvězdičky kanálu Disney Channel se prodává v přepočtu za více než 154 milionů korun a nachází se na pozemku o rozloze 14 kilometrů čtverečních. Vstupuje se do něj obrovským vchodem a uvnitř nechybí sauna, výtah nebo vlastní kinosál. 

Do domu se Jake nastěhoval v roce 2017 a svým fanouškům jej předvedl na svém youtubovém kanálu, který sleduje neuvěřitelných 20 milionů lidí! V přepychové vile se nachází osm ložnic a nechybí samozřejmě ani bazén, k němuž patří dokonce vodopád. U domu může zaparkovat až dvacet aut.

Veškerý prostor domu i rozsáhlého pozemku bohatý youtuber využil v červenci, kdy uspořádal velkou party. Kvůli tomu schytal velkou vlnu kritiky, protože v té době už světem zmítala světová pandemie koronaviru a pořádat večírky rozhodně nebylo vhodné. To, že se youtuber stěhuje, určitě potěší především jeho sousedy, v minulosti si totiž často stěžovali právě na Paulovy hlasité párty, které je rušily.

Paul oznámil, že se stěhuje, koncem prosince. Rozhodl se stát profesionálním boxerem a v Los Angeles ho prý příliš věcí rozptyluje od toho, aby svého cíle dosáhl. Youtuber zatím neoznámil, kam přesně se chce přestěhovat, ale údajně uvažuje o Miami.

kempes bebes ( 26. ledna 2021 20:22 )

14km čtverečních. Tady se někdo přepočítal.

Zobrazit celou diskusi