Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Do porodnice už to rodiče nestihli: Malá Zoe se narodila na benzínce

Autor: jel - 
30. listopadu 2020
18:15

Neobvyklý zážitek mají za sebou rodiče čerstvě narozené Zoe, Lenka S. a Vojta R. Jejich novorozená dcera totiž tak spěchala na svět, že s ní nestihli dojet do nemocnice a museli ji odrodit sami za asistence operátorů z Fakultní nemocnice v Hradci Králové.

„Někdy nám život připraví do cesty nečekaná překvapení a je jen na nás, jak si s tím dokážeme poradit. Některá jsou dobrá, jiná špatná. Já jsem dnes zažil kombinaci obojího,“ uvedl na sociální síti novopečený tatínek. 

Holčička přišla na svět v neděli ve 4:20 ráno na benzínové stanici na 80. kilometru dálnice D11. „Bylo to nevídané, těžko popsatelné a pravděpodobně se tato událost vryje do naších životů navždy,“ popsal dojatý Vojta. Přestože na místo okamžitě vyrazili záchranáři, když dorazili, holčička už byla na světě.

„Netrpělivá holčička přišla na svět za asistence našich operátorů a tatínka ještě před příjezdem záchranářů. Ti už se ,jen' postarali o maminku a miminko a v pořádku je převezli do královéhradecké porodnice,“ uvedli na facebooku a připojili gratulaci rodičům za to, že situaci skvěle zvládli.

Tatínek naopak poděkoval operátorům, kteří mu přes telefon radili, jak postupovat. „Děkuji operátorům z Fakultní nemocnice Hradec Králové za podporu při porodu,“ napsal. Pod příspěvkem se objevilo velké množství gratulací a mnoho uživatelů také vyjádřilo Lence a Vojtovi obdiv za to, že celou situaci zvládli. „Vy musíte mít pořád nějaké dobrodružství. Obří gratulace od nás,“ napsala Martina.

frantacizek ( 30. listopadu 2020 19:56 )

krásná

Zobrazit celou diskusi