Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zemřel brunejský princ (†38): Miláček celebrit proslul divokými večírky

Autor: jel - 
26. října 2020
18:59

Princ Haji Abdul Azim (†38), druhorozený syn sultána Bruneje, je známý díky produkování filmů. Skutečně proslulým ho ale učinily především extravagantní večírky, kterých se účastnila celá řada významných celebrit. Jeho úmrtí potvrdila vláda země. Příčinu smrti nezveřejnila.

Princ Azim zemřel v sobotu 24. října. Soustrast mu vyjádřilo mnoho významných osobností i představitelů okolních států. Jeho pohřeb se konal ještě v den smrti a Brunej vyhlásila sedmidenní státní smutek.

„Azim byl známý svým laskavým a velkorysým duchem a svou oddaností charitám,“ řekl singapurský předseda vlády Lee Hsien Loong. Přestože si totiž Azim rád užíval luxusního života, pravidelně se věnoval také dobročinné činnosti a vysokými částkami přispíval organizaci Make a Wish Foundation.

V roce 2012 se stal také filmovým producentem a založil společnost Daryl Prince Productions. Ta stojí například za úspěšným snímkem s Hilary Swankovou s názvem Ty nejsi ty. Azim se mezi celebritami těšil velké oblibě, přestože jeho otec je dlouhodobě kritizován za obhajobu drakonických trestů.

Proslavil se také pořádáním honosných večírků, kterých se účastnila například Janet Jacksonová, Mariah Careyová, Sophia Lorenová nebo Pamela Anderson. Azim se dokonce osobně setkal s králem popu Michaelem Jacksonem. „Azime, také tě miluji. Ve jménu nejvyššího, nejmilostivějšího, On se o tebe už postará,“ napsala ve svém instagramovém příspěvku Janet Jacksonová.

hanecek ( 27. října 2020 00:24 )

No jo, zlatá dávka je jenom jedenkrát......

ksicht ( 26. října 2020 23:24 )

je lepší shořet, než vyhasnout

Zobrazit celou diskusi