Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Máma půjčila dceři (2) mobil: Holčička poslala její nahé fotky kolegům z práce!

Autor: rc - 
17. října 2020
12:47

Máma Emily Schmittová (30) dovolila své dceři Carsyn (2) hrát si s jejím telefonem, zatímco si foukala vlasy. Její malá dcerka se za ní přikradla s telefonem v ruce a omylem ji vyfotila nahou! Fotky navíc nedopatřením poslala patnácti lidem z jejího seznamu kontaktů včetně jejích kolegů!

Půjčovat svým potomkům mobilní telefon se občas nevyplácí! Svůj mobil dala dceři na hraní Emily Schmittová z amerického státu Ohio a nestačila se divit, jaké důsledky to mělo. Třicetiletá máma si foukala vlasy v koupelně, zatímco si dvouletá Carsyn hrála s jejím telefonem.

Ovšem šikovná holčička se dokázala dostat na sociální síť Snapchat a vyfotit svou nahou maminku. Obnažené snímky pak poslala jejím kolegům, klientům a bývalým spolužákům z vysoké! Její pozadí si tak prohlédlo 15 lidí.

Emily vůbec netušila, co se její dcerce povedlo, dokud jí jeden z kolegů nenapsal zprávu: „Děkuji za nahé fotky.“ Chvíli nechápala, co jí to píše, ovšem posléze zjistila, co se stalo. Kromě fotek své maminky Carsyn navíc poslala i náhodné fotky dívčiných nohou, a tak Emily měla snadnější vysvětlování toho, k čemu vlastně došlo.

Dobíral si ji i otec

„Byla jsem ponížená. Doslova jsem si na chvíli myslela, že umřu, pak jsem se sebrala, takže jsem dokázala lidem vysvětlit, co se stalo,“ uvedla Emily pro britský deník Daily Mirror. Emily pracuje pro realitní kancelář svého otce. „Když jsem druhý den přišla do práce a můj otec, který je makléř, řekl: ,Podívejme, tady přichází porno hvězda naší společnosti.' V tu chvíli jsem si říkala, dobře, končím. Dávám výpověď,“ dodala Emily s tím, že musela snést hodně žertíků na svou adresu.

„Naštěstí to byl snapchat. Neuložilo se to. Je to pryč navždy. Je to malá úleva po tom, co všichni viděli můj zadek to ráno. Všichni se smáli. Okamžitě jsem to zveřejnila na snapchatu, abych se všem omluvila, takže všichni vědí, co se stalo, jestliže ty fotky dostali taky,“ uzavřela Emily.

illyria ( 19. října 2020 18:10 )

Na střední mě vyfotila bývalá spolužačka (které jsem přebrala kluka) jen v kalhotkách (když jsem se převlékala po těláku) a kopie poházela po škole (to tenkrát ještě mobil neuměl fotit .D). No a když jsem pak přišla do školy tak na mě všichni koukali... Nevěděla jsem proč, až jeden spolužák mi tu fotku dal s tím, že jí chce podepsat. Tak jsem mu jí podepsala... Frajerka si myslela jak mi ublíží, ale stala jsem se (na chvíli) nejoblíbenější holkou na škole (minimálně mezi chlapci .-)

zkzkz ( 18. října 2020 10:32 )

A teď tu o karkulce

frantacizek ( 17. října 2020 14:01 )

Zobrazit celou diskusi