Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

V pražské Libni zůstali po přestřelce dva zranění!

V průjezdu našli policisté se záchranáři dva postřelené.
V průjezdu našli policisté se záchranáři dva postřelené.  (Autor: Blesk - David Malík)
Autor: sta - 
21. září 2008
15:59

V Pražské Libni se v neděli odpoledne střílelo. Zakrátko zaregistrovali oznámení na linku 158 i pražští policisté. Poblíž místa střelby se jim podařilo zadržet podezřelého i se zbraní.

Co se v Heydukově ulici v Praze 8 přesně odehrálo policisté vyšetřují. Jisté je však jedno. Poté, co policisté střelce zadrželi opodál, v průjezdu jednoho z domů nalezli dvě postřelené osoby.

Policisté přijali volání na tísňovou linku. Poblíž TV Prima se ozývá střelba. Policisté přijali volání na tísňovou linku. Poblíž TV Prima se ozývá střelba. | Blesk - David Malík

Policisté přijali volání na tísňovou linku. Poblíž TV Prima se ozývá střelba.


K případu mluvčí Bernášek řekl, že zadrženým střelcem je třiašedesátiletý muž. Při incidentu použil legálně drženou zbraň. Podle informací Blesku.cz, byli střelbou zraněni muž a žena.

V průjezdu našli policisté se záchranáři dva postřelené. V průjezdu našli policisté se záchranáři dva postřelené. | Blesk - David Malík

V průjezdu našli policisté se záchranáři dva postřelené.


Záchranka je údajně převezla do Vinohradské nemocnice. Až výslechy napoví zda šlo o pokus vraždy, nebo se střílející muž bránil při přepadení.

Ženu s průstřelem stehna odvezli záchranáři do Vinohradské nemocnice. Ženu s průstřelem stehna odvezli záchranáři do Vinohradské nemocnice. | Blesk - David Malík

Ženu s průstřelem stehna odvezli záchranáři do Vinohradské nemocnice.


"Z Palmovky jsme odvezli do nemocnice Na Bulovce postřeleného mladíka (24). Ten měl průstřel ramene. Druhá sanitka odvezla do Vinohradské nemocnice z místa ženu (36). Ta má prostřelené stehno," řekla Blesku.cz mluvčí pražské záchranky Jiřina Ernestová.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání