Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Polojasno 22°C

Čtyři děti přišly před Vánocemi o otce (†59) při děsivé nehodě: Zásadní zvrat v případu!

Autor: shp - 
16. dubna 2021
17:03

Prožily ty nejhorší Vánoce svých životů. Čtyři děti přišly pouhé dva dny před Štědrým dnem o svého otce (†59). Zemřel při kolizi s protijedoucím vozem mezi slovenskými obcemi Kochanovce a Ľubiša. Po čtyřech měsících od tragédie nastal v případu velký zvrat.

Na Vánoce roku 2020 nikdy nezapomenou čtyři děti, které před nimi přišly o svého milovaného otce. Ten zahynul při tragické autonehodě. Řidiče protijedoucího vozu, se kterým se srazil, obvinili ze způsobení fatální bouračky ještě tentýž den. Jenže obvinění bylo záhy staženo, uvedl portál Noviny.sk.

Video  Čtyři děti přišly před Vánocemi o otce (†59): Zásadní zvrat v případu!  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Následovalo rozsáhlé dokazování včetně vyhotovení vícero znaleckých posudků. „Následně bylo doplněné znalecké dokazování ze silniční dopravy a proti řidičovi opětovně vzneseno obvinění,“ prohlásil právní zástupce rodiny zemřelého tatínka Jakub Mandelík. Případ se tedy posunul k soudu.

Řidič se k bouračce nevyjadřuje

Obviněný řidič se k případu nechce vyjadřovat. Reportérům na jejich otázky neodpověděl. Stíhán je na svobodě. Policie ve vyšetřování případu pokračuje i nadále. Snad se čtyři potomci dočkají spravedlnosti a dozvědí se, zda je řidič skutečně zodpovědný za tragický konec jejich otce.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání