Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Mladík (20) zbil svou těhotnou přítelkyni a pak umlátil její štěňátko! Házel s ním o zem na benzince

Ubil svou ženu a zabil její štěně.
Ubil svou ženu a zabil její štěně.  (Autor: Hollywood Police Department)
Autor: rix - 
16. dubna 2021
15:31

Krutý případ má na svědomí dvacetiletý Tyson Pierre Luis. Ve vzteku zbil svou těhotnou manželku, ale to mu bylo málo! Své dílo zkázy dokončil ubitím jejího štěňátka.

„Byli jsme v sobotu přivoláni k čerpací stanici Shell v Hollywoodu na Floridě. Policisté poté našli těhotnou ženu s viditelnými poraněními v obličeji,“ uvedlo podle serveru Metro.co.uk hollywoodské policejní oddělení.

Žena, která byla v době útoku v 16. týdnu těhotenství, řekla policistům, že otec dítěte Pierre Louis ji vezl autem, ale cestou se zastavil, aby vyzvedl svého syna. Prý řekla Pierrovi, aby ji tedy vysadil na příštím výjezdu, ten ale nedbal jejích slov a pokračoval dál na benzinovou pumpu.

Na čerpací stanici mělo dojít k hádce. Muž rozbil partnerce telefon a měl jí vyčíst to, že nerespektuje jeho otce. Posléze jí měl udeřit pěstí do obličeje a pohmoždit jí tak levé oko.

Pierre Louis poté údajně vzal její devět týdnů staré štěně a házel s ním po benzince, uvádí se ve zprávě. „Já toho psa koupil, můžu si s ním dělat, co budu chtít,“ měl partnerce Pierre říci. Žena se jala pejskovi pomoci, ale už bylo pozdě. Pierre mezitím z místa činu odjel. Dlouho ale na svobodě nejspíše nevydrží, čelí několika obviněním a v hledáčku ho má policie.

Video  Spolek už zachránil tisíc psů. Jubilantem se stal Gustav, buldoček zachráněný z pekla.  - Kateřina Lang, Jana Dominiková
Video se připravuje ...

al.bunda ( 16. dubna 2021 17:52 )

Samozřejmě doufám že před ním policajti poklekli než ho zatkli

ANO_nam_bude_lip ( 16. dubna 2021 17:10 )

Multi-kulti obohacení.

marlen52 ( 16. dubna 2021 17:10 )

doufám, že ho neuvidíme na některé z lodi jak emigruje do Evropy. to má ušanku nebo mu rostou rohy

johnny stopper ( 16. dubna 2021 16:33 )

Tento článek má vzbudit rasismus, aby západní média mohla klínovat naší "kontroverzní" společnost. Asi by nebylo rádo slyšeno, že rasismus je přímým produktem západního kolonialismu. Takže vás hnojař namaže hnojem a pak prudí, že smrdíte. Nenechte se pomazávat.

marlen52 ( 16. dubna 2021 16:02 )

no to je hajzl kouká mu to z očí fuj

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání