Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ignorant záměrně zabil miláčka štamgastů sportovního baru: Místní jsou bez sebe vzteky!

V Tennessee byl zatčen muž za úmyslné přejetí milované husy v Nashvillu.
 (Autor: Facebook/Nashville.gov)
Autor: štt - 
16. dubna 2021
20:59

Nathan Haskins z amerického státu Tennessee byl ve středu zatčen na základě obvinění za úmyslné přejetí housera Barnyarda v Nashvilleu. Ten byl symbolem tamního sportovního baru po více než deset let.

Nathan Haskins (40) se stal snad nejvíc nenáviděnou tváří v celém Nashvilleu. Ve čtvrti Old Hickory totiž úmyslně zajel místními lidmi milovaného housera Barnyarda. Opeřeného tvora měl každý v lásce. Podle místních zpráv byl po více než 15 let stálým hostem v místním baru Sam's Blue Turtle Bay Marina.

Policisté sdělili, že Haskinse identifikovali jako řidiče černého sedanu Chrysler 300, který zastavil před oblíbeným ptákem v přístavu. Jak uvedli novináři New York Post, řidič poté zrychlil a záměrně srazil Barnyarda, jelikož mu stál v cestě. Anonymní svědek vyšetřovatelům řekl, že Haskins se údajně k vraždě opeřence přiznal, když se opil v baru. Později se přiznal i policistům.

Zabití Barnyarda vyvolalo v komunitě rozruch a několik obyvatel se minulý měsíc spojilo, aby nabídli odměnu v přepočtu zhruba 20 000 korun za informace vedoucí k pachateli. Haskins byl zadržen ve vězení v Davidson County na kauci v přepočtu 60 000 korun.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání