Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Záhadné zmizení tří dětí (8, 14 a 17): Ztratily se ve stejné oblasti během 7 měsíců

Autor: shp - 
16. dubna 2021
19:14

Je toto místo snad prokleté? Z amerického města Emmett ve státě Idaho zmizely během posledních sedmi měsíců už tři děti. Taryn Summersová (8), Taylor Summersová (14) a Tristan Sexton (17) jsou stále pohřešováni.

Úřady z Idaha bijí na poplach a žádají veřejnost o pomoc s pátráním po třech dětech. Všechny zmizely ze stejné rustikální oblasti v sousedství města Emmett, které je umístěno u hranice Idaha a Oregonu. Kancelář šerifa v okresku Gem prohlásila, že po Taryn, Taylor a Tristanovi usilovně pátrá, uvedl Daily Mail.

Taylor a Tristan jsou v záznamech uvedeni jako uprchlíci z domova. Taylor naposledy viděli 19. října, Tristana 10. září loňského roku. „V tuto dobu se nedomníváme, že jsou v nebezpečí,“ uvedl šerifův úřad. I Taryn možná pláchla z domova, ale vzhledem k jejímu nízkému věku je vedena jako pohřešovaná.

Zmizelé dívky jsou příbuzné

Všechny tři děti byly spatřeny u silnice Airport a dálnice číslo 52. Podle strážců zákona jsou Taylor a Taryn, které mají stejné příjmení, příbuzné. Nesdělili však, zda jde o sestry, nebo je jejich pokrevní vztah více vzdálený. Zda jsou děti pohromadě, není jasné. Jejich rodiny doufají, že jsou v pořádku.

mirelay ( 16. dubna 2021 22:19 )

To si snad někdo myslí, že někdo z nás podá policii důkaz o tom, že ty děcka někdo viděl? Nebo proč je tady ten článek, když z něho plyne maximálně to, že nic není jasný.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání