Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Michael se procházel jen s igelitovým sáčkem na penisu. Byl jsem nevěrný, zastřelte mě, řekl policii

Autor: shp - 
11. dubna 2021
20:19

Procházel se nahý po silnici v jihokarolínském Spartanburgu a jediné, co na sobě měl, byl průhledný igelitový pytlík, který si nasadil na penis. V ruce k tomu svíral jointa marihuany. Když Michaela Boatmana (41) zadržela policie, nestačila se divit, co jí řekl.

Muže si všimli kolemjedoucí řidiči a zavolali na něj strážce zákona. Těm podle webu Daily Mail řekl, že jde uličkou hanby, protože byl nevěrný své manželce. Následně začal citovat z bible činy Adama a Evy a řekl, že je „ochotný jít do vězení za své jednání“.

Poté se zasahujících zástupců šerifa zeptal, zda svou procházku uličkou hanby může dokončit. Strážci zákona mu odvětili, že v žádném případě. Naháč se jim pak přiznal, že než vyrazil na hanbatý výlet, zakouřil si na kuráž metamfetamin. V base však skončit nechtěl.

Prosím, zastřelte mě

Proto se pokusil policistům utéci. Ti však neměli nejmenší problém ho zpacifikovat, nasadit mu želízka a zadržet. Když ho posadili do služebního vozu, začal žbleptat, že pro něj „neexistuje žádný zítřek“. Následně Boatman poprosil jednoho policistu, ať ho zastřelí.

Zástupce šerifa však samozřejmě jeho podivné prosbě nevyhověl. Zfetovaný Boatman byl následně zatčen a obviněn z neslušného odhalování, výtržnictví, držení marihuany a kladení odporu při zatýkání. Policejní záznamy odhalily, že je muž známý potížista.

V minulosti ho usvědčili z domácího násilí

Do křížku se zákonem se dostal již poněkolikáté. V minulosti byl dokonce usvědčen ze třech odlišných případů domácího násilí. V současnosti je Boatman stále za mřížemi, kde si dost možná počká až do soudu, který bude řešit jeho drogové patálie a nestoudné výtržnosti.

Video  Vánoční drogová párty: Syn mafiána Joaquína „Prcka“ Guzmána rozdával auta  - Snapchat
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání