Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tyranský pár z pekla: Prodával nezletilé děvče (15) na sex?!

Autor: shp - 
8. března 2021
12:29

To snad ani nemůže být pravda! Strážci zákona zatkli ve slovenské Nitře ženu (31) a muže (31), kteří tvořili pár. Tato dvojice měla prodávat teprve patnáctileté děvče. Oběma proto hrozí dlouholetý pobyt za mřížemi.

Mladé děvče se ocitlo ve špatné finanční i sociální situaci. Pomoc mu nabídl podezřelý pár z Nitry. Žena dívce navrhla, že ji ubytuje ve svém domě. Stalo se tak už loni v létě. Náctileté však nepomáhala nezištně, uvedl portál Noviny.sk. Na ubytování si měla dívčina vydělávat sexuálními službami.

Video  Tyranský pár z pekla: Prodával nezletilé děvče (15) na sex!  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Falešný profil na Facebooku

Žena dokonce vytvořila své oběti profil na sociální síti, kde ji nabízela klientům na prodej. „Vydělané peníze měly být použity na uhrazení poplatků souvisejících s ubytováním,“ uvedla policejní mluvčí Denisa Bárdyová. Když dívka odmítala, pár ji prý nuceně zdrogoval.

Dívka pak byla ve stavu, že vůbec nevěděla, co se děje. Policisté z Národní kriminální agentury NAKA proti pekelnému páru ve čtvrtek zasáhli. Muž i žena skončili v poutech. „Ze zločinu obchodování s lidmi jsou obvinění 31letá žena a stejně starý muž,“ doplnila policejní mluvčí.

Tyranům hrozí mnoho let za mřížemi

Hned po zatčení byl vydán návrh na jejich vzetí do vazby, o kterém rozhodne soud. Protože k sexuálním službám měli nabízet nezletilou dívku, hrozí jim vysoké tresty. „Vzhledem k tomu, že čin spáchali na chráněné osobě, hrozí pachatelům v případě prokázání viny 7 až 12 let vězení,“ dodala Bárdyová.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání