Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Hororový zvrat v případu zmizení malé Maddie: Právník pedofila promluvil o jejích posledních chvílích

Autor: shp - 
27. února 2021
06:40

To snad ne! Vše nasvědčuje tomu, že to právě on stojí za zmizením a vraždou britské dívenky Maddie McCannové. Spravedlnosti se ale k hrůze vyšetřovatelů usvědčený německý pedofil, násilník a zloděj Christian B. (44) pravděpodobně vyhne. K jeho usvědčení totiž chybí důkazy.

Německý žalobce Hans Christian Wolter podle webu Daily Star před dvěma měsíci prohlásil: „Jsem si velmi jistý, že se nám podaří podezřelého obvinit.“ Vše totiž nasvědčovalo tomu, že je Němec Christian B. skutečně zodpovědný za únos a vraždu Maddie. „Obáváme se, že je dívka po smrti,“ šokoval už dříve Wolter.

Hlavní podezřelý

Dívenka zmizela v roce 2007 z portugalského letoviska Praia De Luz těsně před svými čtvrtými narozeninami. Tou dobou žil nedaleko právě Christian B., který byl během svého života již odsouzen za pedofilii, drogové delikty a sexuální násilí. Právě si odpykává trest v Německu, ale pomalu se blíží čas jeho propuštění.

Nyní všechny zaskočil pedofilův advokát s tvrzením, že se policie nemá čeho chytit a Christian B. ani nebude obviněn. „Můj klient nebyl z ničeho obviněn. Je vyšetřován, ale nemají žádný solidní důkaz,“ řekl právník Friedrich Fulscher v dokumentu Prime Suspect: The Madeleine McCann Case.

Vyšetřovatelé se nemohou shodnout

Dodal také, že se německá policie, portugalští strážci zákona a Scotland Yard nemohou shodnout ani v tom, co se Madeleine stalo. I přes tvrzení Woltera totiž anglická komisařka Cressida Dicková prohlásila, že „vyšetřování nadále probíhá, protože pohřešovaná osoba může být stále naživu.“ Rodiče Maddie přitom stále věří, že se jejich dcera najde živá.

Devítiletá Anička Janatková. Okolnosti její vraždy zůstávají neobjasněny:

zirioges ( 27. února 2021 21:42 )

Portugalská policie zná pachatele... Kate a Garry McCann dobře ví, co se jejich dceři v jejich nepřítomnosti stalo, ví kde proběhla kremace a kde je pohřbena. Zemřela v apartmánu - nedokázali jí už pomoci...nechali za ni sloužit na smutné dovolené několik zádušních mší...
Lež, kterou si vymysleli před policisty, médii a moderátory, jim zbaštil jen málo kdo

mirelay ( 27. února 2021 20:36 )

A s manżelem spíš s dětma taky?

sorgedoktor ( 27. února 2021 17:37 )

V cele forensni kause neni snadne se orientovat. K Mika...plne s Vami souhlasim. Na druhe strane cely prubeh nedovedu pochopit.Snad museli zamknout dvere a zabztpecit okna.Ten povezme vrah se nejak musel dostat do pokoje...

kecamaprotiviru ( 27. února 2021 16:43 )

Jen jestli to není jen náhradní pachatel. Pokud tam není justice prohnilá tak jako naše.

sorgedoktor ( 27. února 2021 13:21 )

Tohle mi vrta hlavou snad vice let...Ovsem coby dite/ asi 4 roky/ jsem mamince utekl z obce Hostim/u Motavskych Budejovic/ do obce Prokopov a tam mne rodice posleze nasli.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání