Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Senior (74) z Levic žil v bytě s mrtvou manželkou (†72)! Policisté přijeli kvůli zápachu

Autor: ran - 
27. ledna 2021
13:33

Případ smrti ženy (†72) vyšetřuje slovenská policie v Levicích. Mrtvola v bytě ležela několik dní. Manžel (74) tam s ní žil, ale nezavolal pomoc. Policii museli zalarmovat sousedé, které k tomu přiměl zápach šířící se z bytu manželského páru.

Podle informací webu Noviny.sk zavolali policii do bytového domu sousedé, kteří nějakou dobu cítili, že se z bytu šíří zápach. „Něco jsme cítili, ale nebyli jsme si jistí, co to je,“ řekl jeden ze sousedů. Protože se policisté do bytu nemohli dostat, zavolali si na pomoc hasiče, kteří jim dveře otevřeli.

Uvnitř našli na zemi ležet mrtvou ženu oděnou jen do noční košile a ponožek. Její manžel se projevoval zcela dezorientovaně, podle webu prý ani nevěděl, že je jeho žena mrtvá. Záchranáři manžela odvezli k hospitalizaci.

Jak televizi JOJ řekl jeden ze sousedů, kromě zápachu je přimělo k jednání i to, že už přes týden neslyšeli manžele spolu komunikovat. Prý se od nich často ozýval křik, takže naprosté ticho, které se před pár dny v bytě rozhostilo, bylo v přímém protikladu k tomu.

„Mohlo jít o týden, 10 dní,“ řekl televizi ohledávající lékař Juraj Orság. Policie se v bytě zdržela několik hodin kvůli zajištění stop. Případ se vyšetřuje, tělo bylo odvezeno na pitvu. O manžela nešťastné ženy se starají v nemocnici. Nebyl z ničeho obviněn, v případu vystupuje jako svědek.

„Svědek bude vyslechnut, až to jeho zdravotní stav dovolí,“ uvedla pro web krajská policejní mluvčí Renáta Čuháková.

Video  Muž strávil několik dní s mrtvou manželkou (†72). V případu ale vystupuje jen jako svědek, nyní je v péči lékařů.  - Reprofoto/TV JOJ
Video se připravuje ...

sorgedoktor ( 29. ledna 2021 12:18 )

Kdyz ma nekdo tak vysoky stupen demece.....Co se tak od neho policiste mohou dozvedet..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání