Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Polák v náklaďáku smetl mladíka ve škodovce: Samuel (†19) neměl šanci přežít

Autor: ran - 
21. ledna 2021
16:38

K tragické nehodě došlo v pondělí navečer mezi Kapušanami a Prešovem na východě Slovenska. O život při ní přišel Samuel (†19) z nedalekého Chmeľova. Mladík přejel do protisměru přímo pod kola náklaďáku.

Smrákalo se, když Samuel (19) řídil svoji škodovku na rovném úseku silnice č. 18 mezi Kapušanami a krajským městem. Co se mohlo stát, že se srazil s protijedoucím řidičem polské národnosti, nyní zkoumá policie, která zahájila trestní řízení pro podezření ze zabití.

„Muž z Chmeľova jako řidič osobního vozidla značky Škoda z doposud přesně nezjištěných příčin přejel náhle do protisměru, kde došlo ke srážce s nákladním vozidlem značky Volvo, které řídil 38letý Polák,“ uvedla pro web Topky.sk krajská policejní mluvčí Jana Ligdayová.

Kriminalisté nyní šetří přesné okolnosti nehody i míru zavinění obou účastníků, uvedl k tragické události dále web. Zkouška na alkohol v dechu nepotvrdila, že by řidič nákladního vozu před jízdou pil. 

Samuel při srážce utrpěl tak vážná zranění, že srážku prakticky nemohl přežít. Na sociálních sítích se množí kondolence rodině a blízkým mrtvého, který odešel z tohoto světa tak brzy a za tak tragických okolností.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání