Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Mladá Slovenka Adriana (†29) zemřela na Bali strašnou smrtí! Policie zadržela podezřelého Papuánce

Slovenku Adrianu S. pravděpodobně zavraždili.
Slovenku Adrianu S. pravděpodobně zavraždili.  (Autor: Facebook)
Autor: jel - 
20. ledna 2021
18:51

Devětadvacetiletou Adrianu S., která žila na Bali ve městě Denpasar, pravděpodobně zavraždili. Její tělo našli ve středu okolo deváté hodiny ranní kolegové z práce, byly na něm prý bodné rány. Policie už zadržela podezřelého.

O tragédii informovala slovenská média s odkazem na indonéský server Kompas.com. Smutnou zprávu pak později potvrdil slovenský ministr zahraničních věcí Ivan Korčok. „Uděláme vše, co se dá, je nám to upřímně líto,“ řekl a dodal, že s ohledem na rodinu nemůže poskytnout více informací.

Podle místní policie byla mrtvá Adriana nalezena v kuchyni pronajatého domu. V něm měla žít se svým přítelem. Údajně měla bodné rány na krku a ležela v kaluži krve.

Vyšetřovatelé zadrželi muže, s nímž se mladá žena znala a se kterým se údajně před smrtí pohádala. Má jít o Papuánce Lorense Pareru (31), který údajně holdoval alkoholu a dívce měl už dříve vyhrožovat zabitím. 

Na Bali se Slovenka věnovala potápění a vlastnila obchod s dárkovými předměty. Podle sousedů byla spíše tichá a uzavřená.

Podívejte se na video o zločinu, který šokoval vyšetřovatele. Šlo o posledního popraveného člověka na území Slovenska:

janka69 ( 20. ledna 2021 22:20 )

máš veľmi výstižný link...to hovorí za všetko... a nebuď zakomplexovaný , urobia sa ti vrásky...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání