Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Mladá řidička (23) zemřela, když chtěla zaplatit parkovné: Osudným se jí stalo vyklonění z okna

Autor: jžk - 
21. ledna 2021
20:04

Victoria Straussová (23) z Ohia se tragicky zabila, když při pokusu o zaplacení parkovného upustila kartu a musela se pro ni naklonit z auta. Omylem ale šlápla na plyn, její hlava tak uvázla mezi autem a rámem dveří!

Tragédie se udála v pondělí 18. ledna v americkém Columbusu ve státě Ohio. Mrtvou ženu našla následujícího rána ochranka, která přivolala policii. Záznamy z bezpečnostních kamer prokázaly, že třiadvacetiletá Victoria zrovna opouštěla garáž ve svém autě, když při pokusu o platbu upustila kartu. Jakmile otevřela dveře, aby se pro ni natáhla, omylem zrychlila a narazila do platebního kiosku.

Její hlava byla v tu chvíli nešťastně přímo mezi automobilem a rámem dveří. Mladá studentka na Ohijské státní univerzitě, kde chtěla vystudovat obor sociální pracovnice, opouštěla parkovací místo kolem 23:30. „Když se pokoušela zaplatit za parkování, odhodila svou kartu. Pokusila se ji zvednout nakloněním z otevřeného auta. Neúmyslně však zrychlila a narazila do parkovacího stánku. Kolize jí přišpendlila hlavu mezi dveřmi,“ uvedla policie Columbus, která ji na místě prohlásila za mrtvou.

Díky záznamu kamer mohli strážníci vyloučit, že by se nehody účastnila jiná osoba. Útvar pro vyšetřování nehod zahájil šetření případu, které v současné době stále probíhá. Život nadějné roztleskávačce ale už nikdo nevrátí.

Jako odůvodnění nehody bývá často používána fráze „selhání lidského faktoru“. Zde vám představujeme seznam 5 katastrof, za kterými stojí únava a nedostatek spánku.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání