Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Mrtvou a nahou influencerku našli pohozenou u cesty: Někdo ji uškrtil!

Autor: jel - 
20. ledna 2021
18:00

Hvězdu sociálních sítí Alexis Sharkeyovou (†26) z Houstonu v Texasu našel v listopadu popelář mrtvou u cesty. Nejprve se domníval, že jde o figurínu, ale ukázalo se, že je to mrtvé tělo. Její matka ihned tvrdila, že Alexis určitě někdo zavraždil, a to teď potvrdila i policie. 

Den po Dni díkuvzdání začali přátelé a rodina mladou krásku pohřešovat. Blízkým se naposledy ozvala právě na velký severoamerický svátek s tím, že bude ten den s kamarádem. 

Tělo slavné instagramové modelky, kterou na této sociální síti sledovalo přes 70 tisíc uživatelů, nalezli popeláři v příkopě poslední listopadový víkend. Prý vypadala jako figurína, ale měli strach se k ní přiblížit, a tak zavolali nadřízeného Johna Richardsona a ten zjistil, že jde o mrtvolu. „Prostě jsem zvedl telefon a zavolal 911. Přehrávám si to ve své hlavě, každý den,“ podělil se Richardson s místním zpravodajstvím o hroznou zkušenost.

Video  Hvězda instagramu Alexis Sharkeyová (†26) zemřela za hodně podivných okolností.  - Instagram
Video se připravuje ...

Alexis byla nahá a na těle neměla žádné viditelné stopy zranění. Její maminka si však byla ihned jistá, že dceru někdo zavraždil, její dcera by si prý sama život nevzala. Policie nyní zveřejnila zprávu o tom, že byla uškrcena. Pachatele ani podezřelého však nemají. „Vyšetřování stále probíhá,“ řekl mluvčí houstonské policie John Cannon.

Dříve se ovšem spekulovalo o tom, že by do smrti influencerky mohl být zapojen její manžel Tom Sharkey. Ten ovšem řekl, že spolupracuje s policií a doufá, že skutečný vrah bude vypátrán. „Jsem si jistý, že policejní oddělení v Houstonu najde každého, kdo byl ve vraždě zapojen,“ uvedl.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání