Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tragédie v Kladně: Žačka (†15) prý z okna školy skočila úmyslně

Autor: jel - 
30. listopadu 2020
17:32

Nešťastná událost se odehrála v pondělí v dopoledních hodinách na kladenské základní škole. Teprve patnáctiletá dívka nepřežila pád ze čtvrtého patra školní budovy. Podle spolužaček pravděpodobně vyskočila úmyslně.

Dívky, které navštěvují stejnou základní školu, řekly pro portál TN.cz, co se říká na škole. Podle nich měla studentka z okna vyskočit, navíc příliš nerozumí tomu, co v tak brzkou ranní hodinu ve škole dělala. „Musela jít asi zadem, protože normálně se do školy pouští až od 7:40,“ uvedla jedna ze studentek.

„Kdyby chodila na přípravný kurz pro deváťáky, který je od sedmi do osmi, tak tam je dozor, to by se nemohlo stát,“ doplnila kamarádka. Žena, která v minulosti stejnou školu navštěvovala, potvrdila pro portál slova dívek, podle ní není možné z oken ve škole náhodně vypadnout a na okno je nutné vylézt.

Video  Dívka (†15) zemřela po pádu z okna 4. patra kladenské školy  - Blesk.cz - David Malík
Video se připravuje ...

Přestože došlo na škole k tragédii, výuka v pondělí nebyla přerušena, dívky doplnily, že o hrozné události nikdo nemluví a nikdo pořádně netuší, co se vlastně stalo. „Učitelé o tom nechtějí mluvit. Jenom ti, co tady byli, tak vědí, o co se jedná,“ uvedly dívky.

K události se zatím vzhledem k probíhajícímu vyšetřování nevyjádřila ani policie, mluvčí pouze potvrdila, že se stala. „Policie vyjížděla k případu pádu dívky ze čtvrtého patra. Vzhledem k probíhajícímu vyšetřování nebudeme sdělovat další informace,“ řekla v pondělí dopoledne Blesku mluvčí kladenské policie Michaela Nováková.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince důvěry 800 155 555 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

Maximilian ( 1. prosince 2020 15:40 )

Podminky ve školách jsou díky vládnímu PsOVI příšerně,ve spojení s věkem a situaci okolo se divím,že je zatim jediná,co je to za společnost,která se mstí na detech

krapotkin ( 1. prosince 2020 14:22 )

V Blesku je možný všechno.

blamal ( 1. prosince 2020 09:12 )

Ubozaku.

Whitetee ( 30. listopadu 2020 23:31 )

pokud neznáš přesný význam slova tragický, zkus si to vygooglit, než tu začneš rozumovat o něčem, o čem nemáš páru.

villon ( 30. listopadu 2020 20:58 )

Mi skákali celkem pravidelně s kemošama, že jsme měly třídí v přízemý a do tráví. Pak Kubíno Votava jednou skočil při fizyce, jenže zapomněl že laborka je v patře. Odnesli to kotníky, tři měsíce haksny v sádře a prázdniny v prd_ely. Pak se akorát vrátil v září a sundaly mu to.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání