Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Satanský rituál pod Milešovkou? Někdo brutálně zabil a zohavil koně, majitel nabízí čtvrt milionu za informace

Autor: chal - 
27. listopadu 2020
20:23

Šokující nález čekal farmáře Daniela Pitka letos 17. října ve výběhu koní na jeho farmě. Sedlák pod Milešovkou, jak si Pitek říká, našel jednoho ze svých koní, kterého někdo zastřelil kuší. Pachatel pak zvířeti vyřízl oko a uřízl jedno ucho.

Daniel Pitek hospodaří na pozemcích v okolí hory Milešovky. V posledních letech je z něj veřejně známý člověk, v říjnu dokonce kandidoval do Senátu jako kandidát Pirátů a hnutí STAN. Jak přiznal pro CNN Prima News, za svůj život si dokázal udělat řadu nepřátel. Nejde přitom jen o politiku, ale například o developerské projekty, které svou aktivitou zarazil, nebo o případy možného pytláctví, které zveřejňuje.

Viníkem ohavného říjnového činu tak může být prakticky kdokoliv. „Již skoro měsíc a půl intenzivně pátrám po lidské zrůdě, která nám v říjnovém týdnu po konání senátních voleb na pastvině pod Milešovkou zákeřným a trýznivým způsobem zabila a zohavila hodnou a důvěřivou kobylku jménem Indie, která vozila děti a za čtrnáct let, co žila u nás na statku, rozdala spoustu radosti,“ napsal.

Kůň musel před smrtí trpět. Pachatel ho zastřelil šípem vystřeleným z kuše a pak mu uřízl ucho a vydloubl oko! Několik podobných případů podle CNN Prima News řešili letos v létě i policisté ve Francii, kde skupina několika pachatelů podobně zmrzačila koně až v 15 případech. Podle vyšetřovatelů se mohlo jednat o satanský rituál.

Trýznivou smrtí kobyly Daniela Pitka se kriminalisté zabývají. Majitel zabitého koně se snaží vyšetřování popohnat, a proto nabízí odměnu 250 tisíc korun za poskytnutí informací vedoucích k dopadení pachatele.

„Ať byly motivem útoku moje politické a veřejné aktivity, nebo zvrácená touha úchylného jedince uspokojit svoje vražedné choutky na někom, kdo se nemohl bránit, tak výsledkem je smrt nevinného zvířete, kterou chápu jako útok na moji rodinu a na můj domov. Proto nabízím odměnu 250 000 Kč tomu, kdo přijde s informacemi, které povedou k rychlému dopadení a spravedlivému potrestání pachatele tohoto ohavného činu,“ uvedl Pitek na svém facebookovém profilu.

Video  Daniel Pitek kandidoval do Senátu. Právě po říjnových volbách pak našel ve výběhu mrtvou kobylu.  - Blesk TV
Video se připravuje ...

manessa ( 28. listopadu 2020 09:45 )

A co sexuálně úchylný Michal M., který už několik koní utýral?

PavelSki ( 28. listopadu 2020 00:49 )

Nelidská zrůda, na neliskou zrůdu by se neměly vztahovat žádné lidské zákony, a tak skončit jak to nevinné zvířátko.

1esetka ( 27. listopadu 2020 22:33 )

Snad to bude jediný případ. A snad toho úchyla chytí.

mirkli ( 27. listopadu 2020 22:22 )

To stejné probíhá už rok ve Francii, a teď se to objevilo u nás.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání