Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Rozzuřená žena rozbila 500 lahví chlastu v supermarketu: Škoda je skoro 3 miliony

Autor: shp - 
27. listopadu 2020
21:26

Popadl ji amok a rozhodla se, že si agresi vybije na lahvích s alkoholem. Jejímu hněvu přitom neunikly ani ty nejdražší flašky s tím nejlepším pitím. Děsivé chování ženy, ze kterého budou vstávat alkoholikům hrůzou vlasy na hlavě, bylo natočeno na video.

K incidentu, při kterém byly prolity stovky litrů alkoholu, došlo v supermarketu Aldi, který se nachází v anglickém Stevenage, uvedl portál New York Post. Žena podle něj zlikvidovala 500 lahví s legálními tekutými drogami. Škoda se měla vyšplhat v přepočtu na 2,86 milionu korun.

Její běsnění natočil jeden ze zákazníků, který se o děsivý výjev podělil na sociální síti. „Nikdy jsem nic takového ještě neviděl,“ říká na videu muž mimo záběr. Na něm je vidět, jak žena v khaki kalhotách a mikině s kapucí, kterou má přetaženou přes hlavu, likviduje jednu lahev za druhou.

Střepy pořezaly zákaznici i likvidátorku chlastu

Pod ní je přitom hotová potopa způsobená rozlitým alkoholem. V ní se také nacházelo mnoho nebezpečných střepů. Jedna ze zákaznic pak v tekutině uklouzla a pořezala se na pravé ruce. Při běsnění se poranila i likvidátorka alkoholu. Pro tu si přijela policie, která ji vyvedla z obchodu a zatkla.

Máte rádi alkohol? Podívejte se, kde mají nejlevnější a nejdražší pivo.

 

ostuda ( 28. listopadu 2020 01:50 )

asi už dlouho neměla chlapa

frantacizek ( 28. listopadu 2020 00:01 )

to musí být nová strategie útoků Al Kaida!

Larry1981 ( 27. listopadu 2020 23:10 )

To stala jedna lahev v prumeru 5800,-?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání