Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Krásná máma dvou dětí se pohádala se svým ex: Přejel ji za to autem!

Autor: jžk - 
29. listopadu 2020
21:41

Krásnou maminku Brittany Rheu Phillipsovou (†26) z Mississippi srazil autem její bývalý partner, který dříve pracoval u policie! James Heath Kitchens (30) je otcem jednoho z dětí, které po modelce zůstaly.

Půvabná kráska a dobrá duše, tak popisují její nejbližší Brittany Phillipsovou. Zemřela na následky zranění, které jí způsobil její expartner tím, že ji v sobotu 21. listopadu úmyslně srazil na silnici Riviera Road v Mississippi.

Žena ze Starkvillu byla převezena do místní nemocnice, kde byla následujícího rána prohlášena za mrtvou. Podle televizní stanice WCBI došlo před napadením k hádce. Kitchens byl zatčen a obviněn ze zabití. Nakonec ho však propustili po zaplacení kauce ve výši téměř 550 tisíc korun. Do května 2020 přitom pracoval ve městě Tupelo jako policejní strážník. Známí zesnulé ho popisují jako hrubiána, který se nezdráhal přejet matku svého dítěte.

Brittany pracovala jako glamour modelka a vlastnila dva butiky. Podle její kamarádky to byla velice citlivá a vnímavá osoba s vlastními názory, která by se rozdala pro své blízké a děti. „Zanechala na světě dvě děti, Carley (7) a Kaleba, kterému je pouhých 10 měsíců. Život jí byl ukraden příliš brzo, její rodina by ocenila podporu během této traumatické doby,“ píše se na stránkách GoFundMe.

prudentiacz ( 30. listopadu 2020 00:59 )

Krásný kačeří pysk a chlapík, co na něj naletěl.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání