Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Prarodiče v jeden moment přišli o dceru a tři vnoučata: Z jejich slov mrazí

Autor: DH - 
26. října 2020
18:18

Zhroutil se jim celý svět. Během tragické dopravní nehody přišli o dceru, devětadvacetiletou Zoe Powellovou, a také tři její děti. Hrůzný incident přežil pouze otec dětí a nejmladší dcera. Zdrcení dědeček s babičkou teď poprvé promluvili.

Vyjádření rodiny, které se přihodila obrovská tragédie, zarmoutilo celou Velkou Británii. Ta se stále nemůže vzpamatovat z extrémně tragické dopravní nehody na dálnici A40 blízko Oxfordu, kde v pondělí 12. října přišla v rodinném subaru o život devětadvacetiletá maminka Zoe Powellová, osmiletá dcera Phoebe, šestiletý Simeon a čtyřletá Amelia.

Do novin pod podmínkou anonymity promluvili zdrcení rodiče Zoe, kteří v jednu chvíli přišli o většinu této mladé šťastné rodiny. Naživu zůstal jen jejich zeť Josh a nejmladší osmnáctiměsíční vnučka Penelope. „Modlíme se za jejich plné zotavení. Díky nim máme stále naději v této hrozivé chvíli. Zoe Rose Powell byla skvělou dcerou, sestrou a mnohem více. Ve svém krátkém životě toho stihla strašně moc, stala se křesťankou a v osmnácti si vzala Joshe,“ řekli rodiče médiím.

„Když studovala Sheffieldskou univerzitu, narodila se jí nejprve Phoebe a také Simeon, po promoci si s Joshem našli domov v Chinnoru, kde se jim narodila ještě Amelia a Penelope. Ztráta všech zanechává v našich životech obrovskou prázdnou díru,“ dodali.

Minulé úterý se k nehodě vyjádřil i otec rodiny. Poděkoval všem, kteří stojí při něm a jeho přeživší dceři Penelope, které nikdo neřekne jinak než Penny. Na webu už se pro ně dva vybírají peníze. Důvod je přitom prostý. Rodinu potkala tragédie už před několika měsíci, když jim jejich dům zničil oheň. Teď osud udeřil podruhé, tentokrát mnohem krutějším způsobem. Na charitativní stránce je nyní pro Joshe a Penny vybráno více než 4,5 milionu korun.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání