Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Vražedkyni zbývá 7 týdnů života: Popravit ji mají za smrt ženy (†23), které vyřízla dítě z těla!

Autor: jžk - 
17. října 2020
15:22

Lisa Montgomeryvá (43) uškrtila v roce 2004 svou oběť Bobbie Jo Stinnettovou (†23) pomocí lana, když si s ní domluvila, že si od ní koupí psa. Mladá žena byla v osmém měsíci těhotenství, a o to šílené vražedkyni šlo – sama totiž těhotenství předstírala! Nebohé ženě vyřízla plod z těla.

V roce 2007 byla Montgomeryová odsouzena k trestu smrti. Její několikrát odkládaná poprava je nyní naplánována na 8. prosince 2020. Vražedkyně se tak stane první ženou, kterou americká vláda popraví od roku 1953, kdy v plynové komoře ukončila život Bonnie Headyové za únos a vraždu šestiletého chlapce.

Poprava smrtící injekcí

Montgomeryová bude popravena smrtící injekcí v americké věznici Terre Haute nacházející se v Indianě. Bude již osmým popraveným federálním vězněm od července, kdy Trumpova administrativa ukončila neformální sedmnáctiletou pauzu od poprav.

Svůj trest si Montgomeryová vysloužila poté, co v roce 2004 uškrtila neonově růžovým lanem Bobbie Jo Stinnettovou, která byla právě v osmém měsíci těhotenství. Řezbářským nožem jí pak vyřízla z lůna plod, který jako zázrakem násilný porod přežil! Victorii Jo Stinnettové je dnes už šestnáct let a žije se svým tatínkem.

Vražedkyně je sterilizovaná 

Svou oběť si našla Montgomeryová na internetu pod záminkou, že si chce koupit krysaříka. Na internetu si tak začala psát s Bobby, která tyto psy chovala, a obě ženy si vyměnily spoustu zpráv o svých těhotenstvích. Vražedkyně byla přitom po svém čtvrtém porodu v roce 1990 sterilizována a od té doby několik těhotenství předstírala. Když se zmocnila předčasně narozené holčičky, tvrdila, že je její.

Zavražděnou ženu našla o pár hodin později vykrvácenou její matka. Policie zatkla Montgomeryovou druhý den na jejím statku. Malá byla navrácena tatínkovi Zebu Stinnettovi. Během soudu byla její obhajoba postavena na tom, že žena z Kansasu trpěla klamnou vírou, že je těhotná. Obhájce ji vykreslil jako těžce duševně nemocnou, jejíž iluze o těhotenství byla ohrožena, takže si při vraždě nebyla vědoma svých činů.

Zbývá ji 7 týdnů života

Montgomeryová zpočátku svou vinu popírala, později však vyšetřovatelům přiznala, že si s sebou do domu vzala nůž, provaz a svorku na pupeční šňůru. Její právník Kelley Henry prohlásil, že si zaslouží žít, jelikož ji jako dítě týrali i sexuálně zneužívali a její psychika kvůli tomu hodně utrpěla. Prosazoval, aby dostala „jen“ doživotí za to, že přijala plnou zodpovědnost za svůj čin. Neuspěl však a vražedkyni nyní zbývá jen 7 týdnů života...

levice-je-smegma ( 17. října 2020 23:14 )

U nás byly popraveny selkem 3 ženy. Všechny za minulého režimu, byly to vražedkyně. V našem zemanobabišizmu již trest smrti být nemůže, protože současná vládní pakáž by jej samozřejmě zneužívala k likvidaci opozice.

verka1 ( 17. října 2020 21:14 )

Dávno měla chcípnout a ona si ještě užívá života.

RH-12 ( 17. října 2020 20:51 )

To už měla být dávno utracena za svůj čin.

BoziMilda ( 17. října 2020 16:19 )

Má kliku holka. Neumře na koronavirus a cestou do pekla poletí bez kašle.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání