Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nemravná dozorkyně: Měla sex s vězněm a nyní chodí s kriminálníkem

Autor: shp - 
26. května 2020
21:13

Je to zatraceně sexy blondýna, která nouzi o nápadníky zcela jistě nemá. Australská dozorkyně Melissa Goodwinová (25) má však slabost pro zlobivé chlapce. Obviněna byla z toho, že měla ve vězení údajně pětkrát sex a s odsouzeným vězněm.

Žhavá blondýnka byla zatčena poté, co na ni prasklo, že měla s vězněm, který je stále ve výkonu trestu, minimálně pětkrát sex. Romance mezi nimi začala loni v listopadu v nápravném zařízení umístěném na předměstí Sydney Silverwater.

Dozorkyně byla suspendována

Goodwinová, která byla již suspendována ze svého postu, měla vězni také propašovat do cely tabák, zapalovače a žvýkačky. Obviněna byla z profesního pochybení a vztahu s vězněm, který může představovat velké bezpečnostní riziko.

Letos přitom dozorkyně pózovala se dvěma kolegy pro obálku magazínu o nápravných zařízeních. Dozorkyně už přitom byla v minulosti suspendována za to, že udržuje vztah s kriminálníkem a rapperem Calebem Valerim.

Další vztah s kriminálníkem

I on byl vězněm. Není však vůbec jasné, zda jejich vztah začal v době, kdy byl současný hudebník a muž s pofidérní minulostí za mřížemi. Goodwinová byla propuštěna na kauci a čeká na soud.

halba ( 27. května 2020 16:19 )

Asi neodolala poradnemu utahovaku.

havran2 ( 27. května 2020 07:44 )

Zavřít ji do cely s těmi mukly,ať si konečně užije !

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání