Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Chůvu (†21) vyhladověli k smrti a spálili: Kvůli poměru se zakladatelem Boyzone, mysleli si zvrhlí vrazi

Autor: lm, ČTK - 
24. května 2018
17:08

Dlouhé týdny ji mučili, až ji nakonec brutálně zavraždili a její tělo se pokusili spálit. Zvrácený francouzský pár byl ve Velké Británii usvědčen z vraždy mladé au pair (†21), kterou podezřívali z toho, že na ně donáší a má poměr se zakladatelem Boyzone, bývalým přítelem vražedkyně. Za odporný čin jim hrozí doživotí.

Soud v Londýně ve čtvrtek uznal jeden francouzský pár vinným z vraždy mladé krajanky, která u něj pracovala jako au pair. Její zuhelnatělé tělo našli loni v září hasiči v zahradě domu v britské metropoli, kde dvojice žila. O výši trestu soud rozhodne 26. června, informovala agentura AFP. Partnerům podle britského tisku hrozí doživotní vězení.

Podle obžaloby byli pětatřicetiletá Sabrina Kouiderová o pět let starší Ouissem Medouni přesvědčeni, že se dívka a bývalý partner Kouiderové Mark Walton spikli a chtěli omámit a sexuálně zneužívat členy jejich rodiny. Psychicky labilní Kouiderová také žila v domnění, že Walton, zakládající člen irské skupiny Boyzone, má s au pair poměr.

Jednadvacetiletou au pair Sophii Lionnetovou, popisovanou jako nezkušenou, ostýchavou a naivní, podrobovali násilným „výslechům“, z nichž některé si nahrávali. Poslední takový výslech se podle obžaloby uskutečnil v noci z 18. na 19. září loňského roku, kdy dvojice dívku mučila a bila, až ji nakonec zabila. Přesnou příčinu smrti vyšetřovatelé nemohli zjistit kvůli stavu těla, prokázali ale, že au pair utrpěla mnohočetné zlomeniny.

Kouiderová a Medouni vinu odmítali a tvrdili, že Lionnetová zemřela nešťastnou náhodou. Přiznali se jen k tomu, že se její tělo pokusili zpopelnit.

Tělo dívky objevili hasiči, které přivolali sousedé. Ti je upozornili na velký kouř a zápach.

Soudce uvedl, že případ nese znaky indukované psychózy neboli šílenství ve dvou, pro níž se vžil francouzský název folie a deux. Je to stav, kdy osoba trpící bludy jimi „nakazí“ jiného jedince. V této kauze Kouiderová Medouniho.

crush ( 25. května 2018 09:23 )

Typickí Francúzi vraždili v Anglicku? Keby trčali vo svojej pôvodnej krajine, tak sa to nestane. To je tá zvrátená multi-kulti politika!!!

kjui ( 25. května 2018 07:55 )

Zase Arabský prasa.. mají to v sobě,jen FUHRER by tu Evropu zachránil

mandat ( 24. května 2018 20:55 )

To, ze maji francouzske pasy, to z nich neudela Francouze. Ta zenska je typicka Afroarabka a ten chlap je Arab.

kritick ( 24. května 2018 20:12 )

Takže pokud jsem to správně pochopil, tak to nebyli typičtí vrazi, kteří tu krásnou a skvělou holku sprostě utýrali a pak ji zavraždili (což by platilo určitě na Čechy), ale duševně vyšinutí jedinci, kdy se duševní nemoc přenesla pravděpodobně kapénkovou nákazou z nakaženého na nenakaženého! To mi teda poser, už vidím, jak je z toho vysekaj s odůvodněním na vážnou psychickou nemoc a pak se někam nenápadně uklidí. Nebo je jakoby zavřou do psychiatrické léčebny a po krátké době propustí s odůvodněním, že psychické onemocnění u nich již odeznělo a již nikdy se nebude opakovat. Chudák děvče!!!

klop ( 24. května 2018 19:01 )

Typický francouzi

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání