Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vražedkyně v bikinách se vrací domů. Modelka Kukučová si ve španělském vězení odseděla jen 4 roky

Autor: shp - 
19. dubna 2018
10:33

Slovenská modelka Mária Kukučová (28) se brzy dostane ze španělské basy, kde si odpykává trest za vraždu svého zámožného expřítele Andrewa Bushe (†48) z Velké Británie. Neznamená to ale, že by žena přezdívaná jako vražedkyně v bikinách byla předčasně propuštěna na svobodu. To nikoliv. Pouze si zbytek trestu může odsedět ve své domovině.

Mária Kukučová je atraktivní blondýna. Ve světě se však neproslavila svou krásou, ale vraždou Bushe v dubnu 2014 v jeho španělské vile. Odsouzena byla na 15 let odnětí svobody, odvolací soud jí ale trest nakonec zkrátil na 13 let a 9 měsíců vězení.

Trest si nyní odpykává ve věznici v Granadě. Odtud by ale měli Kukučovou zanedlouho převézt do slovenské basy. Ministerstvo spravedlnosti už má žádost o jejím přesunu na stole. Modelka je ve španělské věznici už čtvrtým rokem.

Odloučení od rodiny snáší těžko, zbytek trestu by si chtěla odpykat ve slovenské věznici. Její otec Ľubomír dělá všechno pro to, aby ji dostal na Slovensko. S rodinou je Kukučová v pravidelném kontaktu.

Je to naše dcera, která bude naše za každých okolností. Uděláme všechno pro to, aby přijela na Slovensko a byla k nám blíže,“ řekl před časem Novému Času otec. Je přesvědčen, že slovenské úřady Máriu propustí na svobodu.

Stále si píšou a volají. Mária to sice zvládla, ale chybí jí rodina, která je pro ni velkou oporou. Její otec otočil všechno vzhůru nohama, vyptával se, chodil po úřadech, jen aby mohla přijet domů dříve,“ řekla známá modelky.

Žádost Márie o deportaci čeká na poslední detaily. „Papíry máme už na stole, čeká se ještě na formality, ale nebude to dlouho trvat a deportace se uskuteční,“ řekl listu zdroj blízký policii. O tom, do jaké věznice Kukučová půjde, rozhodne slovenský soud.

snehulak ( 2. srpna 2020 07:54 )

Jen aby neolitovala. Slovenské věznice nejsou španělské věznice. Markéta Všelichová by napsala : " trestný čin vraždy mi byl nakonec přeci jen odpuštěn ".

tryskomys ( 2. srpna 2020 05:54 )

Tady je vidět,jakou mají moc peníze.U nás se taky podvádí,aby nemuseli do vězení,případ Janoušek,nevěřím ve stejné podmínky u soudu pro bohaté a normální lidi.Zákon se dá obcházet,hlavně s nabušeným kontem.

yokky ( 22. dubna 2018 16:41 )

Ja bych ji pridal par roku,at se nauci chovat.......💀💀💀🤑💀🤡🤡🤢😢🤢😢👊👊👊

antitupec ( 19. dubna 2018 21:14 )

A tvoje matka, když měla zabít tebe hned po porodu, to neudělala. A vzniklo hovno, které kromě cesty pro podporu, nemá na práci nic jiného, jen sedět u netu a plácat nesmysly.

antitupec ( 19. dubna 2018 21:10 )

A kradla by ti klienty...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání