Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Pašeračka Tereza v pákistánském kriminále: S bachaři se směje, ředitel jí radí

Video se připravuje ...
18. dubna 2018
05:01

Když ji vedli k soudu, smála se na celé kolo. Zdá se, že pašeračka Tereza v pákistánském kriminále rozhodně nestrádá. Pár výtek vůči tamním podmínkám už sice vznesla, na zacházení a vztahy s vězeňskou službou si ale podle všeho rozhodně stěžovat nemůže.

Tereza je díky svému vzezření v Pákistánu celebritou, což se ukázalo už krátce po jejím zadržení. Pákistánští celníci se s ní tehdy hromadně fotili a na první soudní jednání o její vazbě jí dokonce nechali mobilní telefon.

Dobré vztahy má zjevně i v kriminále. Když ji totiž vězeňská služba v úterý vedla do soudní síně, neměla na rukou pouta, a s bachařkou, která šla po jejím boku, si vesele povídala.

Dobré vztahy má podle všeho i se spoluvězeňkyněmi a vedením věznice. Její ředitel jí podle mluvčí ministerstva zahraničí Ireny Valentové dokonce doporučil nového právníka.

Češce tak prý zatím vadí jen horko, které v Pákistánu panuje. V minulosti si pak stěžovala také na skladbu jídla. Příliš často prý dostávala chleba a bála se, že ztloustne.

Jak dlouho bude muset Tereza ve vězení zůstat, zatím stále není jasné. Soud její případ odročil na pátek. Za pašování devíti kilo heroinu jí v případě odsouzení hrozí vysoký trest, má ale naději, že by si ho mohla odsedět ve své domovině. České ministerstvo spravedlnosti totiž v březnu uvedlo, že Česko chce s Pákistánem uzavřít smlouvu o předávání vězňů. Úřad snahu zdůvodňuje právě Tereziným případem.

Stanley1000 ( 22. dubna 2018 07:37 )

Neřekl bych, že umění. Podle všeho je upřímná optimistka a i v té sračce, ve které je, dokáže najít pozitiva.

Karel999 ( 19. dubna 2018 10:37 )

Dvě nová videa z dneška, ale jinak novinky zatím neznám: (V pakistánu už je odpoledne o 3h víc) https://www.youtube.com/watch?v=U7d9V2PVixI https://www.youtube.com/watch?v=UrKlXi-2GVA

Karel999 ( 19. dubna 2018 10:34 )

Rád zas vidím někoho rozumného v diskuzi! Přesně jak říkáš, všichni si hrají na svatoušky a přitom křičí: Upalte ji!

Stanley1000 ( 19. dubna 2018 09:23 )

Slušné ženy se neprodávají. Otázkou zůstává, co je to slušná žena. Zapšklá stará panna? Dnes si vydělávají tělem studentky a až dostudují, tak naše milá hodná, nová paní doktorka, je tak chápavá, empatická, má zlaté ruce, anebo nová paní učitelka, ta si s těmi dětmi tak krásně rozumí, ruku bychom jim líbali, jak je máme rádi. A co když právě tyto obšťastňovaly za peníze klienty? Slušná žena je ta, co má vztah k ostatním lidem a má snahu jim pomáhat, když je třeba. Slušná žena, rozhodně není ta, která sice vede spořádaný život, ale jinak je tvrdá jako ocel a chladná jako kus lrdu a starosti druhých ji nezajímají. Slovo slušná chápu ve smyslu hodná, ne ve smyslu prudérní. A Tereza dle vyjádření svých spolužáků a přátel (rodinu vynechávám, protože ta vidí svého potomka vždy v těch lepších barvách), je právě takovou empatickou dívkou, které nenechávalo chladnou cizí trápení a měla tendenci pomoci.Proto, přestože byla dle Vašich slov prodejná, dovoluji si tvrdit, že je v jádru hodné děvče, tudíž slušné. Vím, že se Vám má interpretace líbit nebude, ale v 21. století bychom již měli opustit středověké schéma, že prodejné ženy jsou automaticky špatné.

inocenta ( 18. dubna 2018 14:48 )

Někdo je dobrá herečka, a do duše nikdo nikomu nevidí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání