Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Šílenec na D1: Nechtěl stát v koloně, tak vjel do protisměru! Ohrozil sebe i ostatní

Autor: jh - 
15. dubna 2018
18:32

Kolony nemiluje nikdo, a už vůbec ne ty na D1. Netrpělivý řidič luxusního mercedesu ale přišel s šíleným řešením. Přejel přes středový pás do protisměru a jel zpátky. Na dálnici přitom projížděla auta rychlostí až 130 km/h.

K děsivému incidentu došlo v pátek 13.4. na 177. kilometru dálnice D1 směrem na Brno. Srazily se tu dva kamiony a brzy se začala tvořit kolona. Řidič drahého vozidla se náhle rozhodl změnit směr jízdy a zabočil doleva do protisměru. Zdokumentovat šílený manévr se podařilo dalšímu účastníkovi kolony, ten poté video pořízené na mobil poslal televizi Nova. Na videu je vidět také muž, který řidiči radí, kdy má jet. Jde patrně o spolujezdce.

Kdyby přitom došlo ke srážce, mohlo jít o životy. V rychlosti nad 100 km/h dochází při bouračkách často k smrtelným zraněním. Chování řidiče mercedesu je proto krajně nezodpovědné. "Neohrožoval na životě jenom sebe, ale hlavně všechny jedoucí z druhé strany, které by nikdy nemohlo napadnout tam auto vyjíždějící z kolony z protisměru vůbec čekat. Naprostá šílenost, vyjádřil se k incidentu autor videa.

 

Video: Dálnici D1 uzavřela hromadná nehoda

dandova ( 16. dubna 2018 10:50 )

Proč "jako".

b.o.y ( 16. dubna 2018 00:05 )

Není tam vidět nikdo, koho by ohrozil. Mohl mít deset dobrých důvodů, proč nemohl zůstat v koloně. Šílenství opravdu vypadá jinak. Sám jsem se před časem taky musel na dálnici otáčet ve zúžení u Holubic a rozhodně jsem dával hodně velký pozor, abych nikoho neomezil nebo dokonce neohrozil.

delphina ( 15. dubna 2018 23:22 )

 Maminka ji varovala před velkým věkový rozdílem? To je fakt úsměvné. ..po Gottovi,který není o moc mladší. ..další cílevědomá lovkyně starců ,jako Gottová,Menzelová....jo jo,láska

offline ( 15. dubna 2018 21:26 )

Nejspíš to taky byl Rusák, těch je tu víc než v osmašedesátém, zbraně mají taky, akorát místo v tancích jezdí v Mercedesech. A smějí se nám, jak snadno nás teď obsadili.

valdom_hayzle ( 15. dubna 2018 20:49 )

To víš že jo ty chudá lopato, třeba tam široko daleko žádné auto nejelo, tak se hned nepok álej...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání