Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Napadení hvězdy Ordinace Zelníčkové: Dva roky po útoku přišla smrt!

Video se připravuje ...
Autor: ljš - 
12. dubna 2018
09:28

Už se ho bát nemusí! Útočník, který před dvěma lety brutálně napadl herečku seriálu Ordinace v růžové zahradě Veroniku Zelníčkovou (24) a málem ji zabil, je po smrti. Zemřel ve vězení, kde si za útok odpykával osmiletý trest.

Waldemar Malík herečku bezdůvodně napadl na konci července 2016 při odchodu ze zkušebny její kapely Anacreon v Jemníkách. Aniž by mezi nimi došlo k jakékoli hádce, udeřil ji Malík půllitrem do hlavy a začal ji škrtit. Pak ji ještě dvakrát udeřil do hlavy lahví od piva.

Herečka se naštěstí běsnícímu útočníkovi dokázala vymanit, utéct a doběhnout do bezpečí. Malík za napadení dostal jen osm let, které si odpykával v plzeňské věznici.

Tam se před časem rozhodl svůj život ukončit. „Můžu potvrdit, že z centrální evidence obyvatel nám přišla informace, že Waldemar Malík zemřel. Informovala nás o tom plzeňská věznice,“ řekl serveru Expres.cz, který o násilníkově smrti informoval jako první, starosta obce Malé Hradisko Marian Fiedler. 

Herečka, která se bála, co přijde, až se Malík dostane za pár let na svobodu, o jeho smrti neměla tušení. Dost jste mě zaskočili. Nevím, co na to mám říct. Snad jen, že se mi ulevilo a možná skončí ty moje strachy, že by se mohlo v budoucnu něco dít. Smrt nikomu nepřeju. K tomuhle můžu snad jen říct, že boží mlýny melou,“ řekla serveru.

VIDEO: Napadená herečka Veronika Zelníčková: Musí na operaci.

Video  Napadená herečka Veronika Zelníčková: Musí na operaci!  - Blesk TV
Video se připravuje ...

Video  8 let pro útočníka na hvězdu Ordinace Zelníčkovou: Doufala jsem v mnohem vyšší trest!  - Jana Tvrzová, Petr Soukup
Video se připravuje ...

oliiiii3 ( 12. dubna 2018 23:57 )

Dobře mu tak. Takhle by mel dopadnout každý.

Sara Ra ( 12. dubna 2018 19:25 )

nikdo je neomlouva, smrt se nepreje nikomu. pokud mu nekdo pomohl je to hnus..nikomu neprej smrt. Prej a bude ti prano....pozor na to....

mnpv ( 12. dubna 2018 19:14 )

Dobře mu tak, aspoň si užil, nakonec trest smrti, karma je karma. Mlátit ženskou, to má za to.

mnpv ( 12. dubna 2018 19:11 )

Na to není žádná omluva. Chlap, který napadne fyzicky ženskou nemá mezi lidmi co dělat. Žádná ztráta takového ha.j.zla.

andorea ( 12. dubna 2018 17:21 )

Autore titulku a v kterém díle Ordinace tam ta HVĚZDA dělala kompars?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání