Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Rodičům neřekli pravdu o popravě Kuciaka: Dám souhlas k exhumaci, vzkazuje policii matka Martiny

Autor: dce - 
21. března 2018
12:41

Matka zavražděné Martiny Kušnírové se odmítá spokojit s tichým policejním vyšetřováním a médiím předala nové informace ze spisu. Popsala, kde byla nalezena po vraždě těla i jak byli oba snoubenci zabiti. Prozradila, že pitvě ovšem nevěří, a je připravena svolit k exhumaci těla!

Martinčina matka Zlatica novinářům popsala další detaily ze spisu, postěžovala si ovšem nejdřív, že stále nemá přístup ke kompletním dokumentům. Například pořád neviděla fotografie z místa činu. Podezřívá policii, že jí něco tají! "Určitě něco tají, kdyby s tím opravdu nic neměli společného, tak nemají problém nám říct, co se tam stalo, co tam našli, jaké důkazy...," řekla TV Markíza Zlatica.

Prozradila ovšem, že Martinku našli hasiči s policií, při prvním vstupu do domu, v kuchyni - právě zde se svítilo. Ján ležel na schodech do sklepa. Původní zprávy, že oba snoubenci byli zastřeleni jednou ranou, vyvrátila pitva. Ján měl v hrudi dvě kulky.

Proč rodičům neřekli pravdu hned? Lékaři si toho při prvním ohledání nevšimli. Server TVnoviny.sk uvedl, že obě rány měly jeden střelný kanál - vrah tak musel vystřelit dvakrát do jednoho místa. "Zřejmě dostal ještě ránu jistoty. Je zarážející, že nám to dosud neřekli," dodala Zlatica.

"Dám souhlas i k exhumaci, Martina mi to odpustí. Kdyby to bylo potřeba, až se vrahové najdou...  na té soudní pitvě pochybili, já to vím," šokovala na závěr Martinina matka.

Fotogalerie Zavražděný novinář Ján Kuciak 58 fotografií

Jána Kuciaka a Martinu Kušnírovou zabil neznámý pachatel na konci února. Kuciak byl investigativní novinář, který se mimo jiné zabýval propojením italské mafie se slovenskou vládou. Policie předpokládá, že zemřel kvůli své práci.

fromoutofnowhere ( 21. března 2018 20:36 )

a rodicia nech si najdu poriadneho pravnika, co bude konat v ich zaujme, nech sa s niekym poradia, kto by bol dobry a nech oni napisu ziadost zahranicnym expertom a nech to poslu aj zahranicnym mediam

fromoutofnowhere ( 21. března 2018 20:33 )

preco sa tu vyjadruju ludia, co o tom prd vedia a su lenivi si k tomu vyguglit viac? ked nieco neviem, tak sa k tomu nevyjadrujem vela sil rodicom v boji za spravodlive vysetrovanie! kde su ti zahranicni experti?????????? ved kali vravel, ako pisal fbi a kadekomu, kde su????????????? teraz som si od neho v nejakom rozhovore vypocula, ze podla zakona platneho v case vrazdy sem nemoze prist nikto iny vysetrovat?! Takze to bolo divadlo tie jeho ziadosti a ziadne neposlal??????

ellka ( 21. března 2018 20:31 )

Holka nebyla jedinacek. Spominali sa dvaja v mediach jej dvaja bratia.

majojo ( 21. března 2018 20:18 )

Napadlo a chápeme, ale dělá to blbě a nešikovně. Všechno, co by vedlo k vyřešení případu, už bylo ve chvíli, kdy se do toho vložila, dávno uklizeno.

majojo ( 21. března 2018 20:16 )

Ženská, zalezte, napráškujte se a chvíli normálně truchlete. Co mělo být uklizenol už je dávno pod kobercem a vy se jen trapně producírujete před bulvárem.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání