Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Otřesná nehoda na Mladoboleslavsku: Po čelním střetu museli resuscitovat dítě!

Otřesná nehoda na Mladoboleslavsku: Po čelním střetu museli resuscitovat dítě! (ilustrační foto)
Otřesná nehoda na Mladoboleslavsku: Po čelním střetu museli resuscitovat dítě! (ilustrační foto)  (Autor: HZS PK)
Autor: ČTK - 
17. března 2018
12:45

U Dolního Bousova na Mladoboleslavsku dnes dopoledne havarovala dvě osobní auta. Po střetu začala hořet. Tři lidé, mezi nimi i dítě školního věku, při nehodě utrpěli vážná zranění, vyplynulo z informací policie, hasičů a záchranné služby.

Nehoda se stala před 09:30 na silnici I/16. Podle policejní mluvčí Jany Dětské jedno z vozidel dostalo v zatáčce smyk a přejelo do protisměru, kde se srazilo s dalším autem. „Vozidla začala hned hořet. Požár se podařilo uhasit řidičům, kteří jeli kolem, ještě před naším příjezdem. Podařilo se jim i vyprostit lidi z aut,“ uvedl mluvčí krajských hasičů Petr Svoboda.

Podle Dětské se zranili oba řidiči a spolujezdec. Mluvčí záchranné služby Petra Effenbergerová upřesnila, že dva dospělí lidé utrpěli vážná mnohočetná poranění. Byli při vědomí, po poskytnutí nezbytné péče je záchranáři převezli do nemocnic.

„Pak tam bylo vážně zraněné dítě školního věku, byla nutná intenzivní péče. Do příjezdu posádky bylo svědky resuscitováno,“ dodala Effenbergerová. Vrtulník záchranné služby dítě přepravil ve vážném stavu do hradecké nemocnice.

Silnice I/16 byla kvůli odstraňování následků nehody uzavřena.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání