Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Zpěvák Plexis o nehodě, při které zemřela Olga (†22): Nešlo tomu zabránit

Autor: ljš - 
29. prosince 2017
06:58

Podruhé se narodili, jejich kamarádka ale přišla o život. Čtyři členové legendární punkové kapely Plexis se dávají v nemocnici dohromady po tragické nehodě, která je potkala na Štědrý den cestou z koncertu. Věří, že se budou moci znovu vrátit na pódium. Své koncerty chtějí věnovat právě zemřelé parťačce Olze (†22).

K smrtelné nehodě došlo na Štědrý den, když se kapela vracela z Třebíče. Na dálnici D1 narazili v rychlém pruhu do sraženého divočáka, který je odmrštil do dopravní značky. Následky byly bohužel tragické. Všichni čtyři muzikanti skončili s vážnými zraněními v nemocnici. Jejich kamarádce Olze však už lékaři pomoct nedokázali.

„Strašně mě mrzí to, co se stalo. Nikdo z nás tomu nemohl zabránit a je mi strašně líto Olgy,“ řekl televizi Nova přímo v nemocnici frontman kapely Petr Hošek.

Od pondělí už má za sebou několik operací. Nehodu odnesl zraněním hlavy a zlomenou lopatkou a rukou. „První dva dny, co jsem tady byl, byly prostě otřesný,“ řekl.

Odmítá, že by nehoda znamenala konec kapely. Na pódia se on i jeho kamarádi chtějí vrátit. „Plexis nekončí a až se dáme za nějakej ten měsíc dohromady, tak ještě nějakej koncert dáme,“ řekl. Už teď je ale jasné, že návrat na scénu nebude jednoduchý. „Mně budou operovat znova tu ruku, což je špatný, protože tou rukou hraju na basu,“ vysvětlil.

Jedno je ale podle něj jisté – až se kapela vrátí, věnuje první koncerty zemřelé kamarádce.

mrdkazkrtka ( 29. prosince 2017 19:56 )

Jednou z mála výhod současného režimu je, že už nikdo nikomu nemůže nařizovat, co má a nemá poslouchat.A poznámka pro hudební znalce zde na foru - Punk se Vám nemusí líbit, ale je to nejdůležitější hudební styl, který změnil jednou pro vždy hudební vývoj a od té doby se datují dějiny moderní populární hudby.A jestli si někdo z punkáčů něco šňupne? horší je být tupý z alkoholu, vždy´t se tady ani neumíte vyjadřovat ::

Marquiz52 ( 29. prosince 2017 08:35 )

Co už ,stalo se. Muselo se to ale stát ve vysoké rychlosti. Řidič to pravděpodobně přehnal a pak už to nezvládl. Divočák na dálnici, safra a jak přelezl svodidla? Celé je to pochybné.

jerry ( 29. prosince 2017 07:16 )

Ty vizážistky mají poslední dobou nějakou smůlu.

pjotri ( 29. prosince 2017 01:49 )

Takova muzika, sorry, "muzika", se neda delat za normalniho stavu mysli, to uz chce poradnou slehu, at pri "komponovani", tak i pri "interpretaci"..

pjotri ( 29. prosince 2017 01:44 )

Myslim, ze kdyz na tu basu bude hrat zparchantelou rukou, horsi uz to nebude. Hudbu miluju a sleduju, ale v zivote jsem o nich neslysel. Zkoukl jsem je na YT a musim konstatovat, ze jsem o nic neprisel a jejich CD si jisto jiste nekoupim..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání