Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Při nehodě kapely Plexis zemřela krásná Olga (†22): Mohl za tragédii divočák?

25. prosince 2017
18:15

Byla mladá, krásná a celý život měla před sebou. Život dvaadvacetileté Olgy ale bohužel vyhasnul při tragické štědrovečerní nehodě na dálnici D1. Identitu ženy potvrdila hudební skupina Extip. Podle jejích informací za nehodu nejspíš mohla kolize s divočákem.

Na Faceboooku mladou ženu oplakávají desítky lidí. "Přišla k nám jen na chvilku a za tu krátkou dobu mi přirostla k srdci jako málokdo za celej život. Olga - krásná mladá holka.... inteligentní, talentovaná, vstřícná, přemýšlivá a hlavně ryzí bytost, jejíž obrovský srdce bohužel dotlouklo předčasně. Nesmírně si vážím toho, že jsem měl tu čest tak výjimečnou bytost poznat, protože se navždy zapsala do mého života a zásadně ho obohatila. Nebyla jen můj přítel, ale i spojenec. Zdaleka nejsem sám, což mnozí potvrdí. Navíc s ní byla i obrovská sranda!! Troufnu si říct, že všem, kteří Olgu znali, bude její energie a úsměv hrozně chybět," stojí v příspěvku od kamaráda Michala, který ale není zdaleka jediný, komu bude chybět.

"Včera zemřela Olga. Je velmi těžké tomu uvěřit. V posledních dvou letech jsme se neviděly, ale na tom nezáleží. Svět se změnil poté, co tato zpráva přišla. Hodně sil všem, kteří Olgu znali a milovali," smutní kamarádka Anastasija z ruského Irkutsku, odkud podle profilu pocházela i Olga. Dívka měla studovat Fakultu tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy v Praze.

Olga cestovala na Štědrý den dodávkou spolu s hudebními skupinami Plexis P.M. a Apple Juice. Auto na dálnici D1 u Humpolce ale vyletělo ze silnice. „Žena s těžkými zraněními byla z místa vrtulníkem přepravena do brněnské nemocnice, kde posléze na následky svých zranění zemřela,“ informovala policejní mluvčí Jana Kroutilová. "Dnes v noci cestou z koncertu v Třebíči došlo k autonehodě naší dodávky Plexis P.M. a Apple Juice. Kluci kromě Martina, který jel jiným autem, jsou se středně těžkými zraněními v nemocnicích mimo ohrožení života. Naše kamarádka Olga, co byla ve voze, bohužel zemřela. Je nám to moc líto," uvedla v pondělí ráno skupina Plexis. Pod příspěvkem kapely desítky lidí vyjádřily upřímnou soustrast pozůstalým. 

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání