Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Na dálnici D1 bourala dodávka kapely Plexis: Zemřela Olga (†22)

Autor: čad - 
25. prosince 2017
11:23

Ani Štědrý den nezastavil smrt úřadující na dálnici D1 u Humpolce. Ve směru na Prahu tam v noci z neznámých důvodů vyletělo na 91. kilometru mimo vozovku vozidlo VW Multivan, které údajně patří kapele Plexis. Na místě se těžce zranila jedna ze spolucestujících (†22), která později následkům zranění v brněnské nemocnici podlehla.

„Ve vozidle v osudný okamžik cestovalo celkem pět osob. Čtyři muži a jedna žena,“ informovala Blesk mluvčí policie Jana Kroutilová. Čtyři pasažéři včetně řidiče utrpěli středně těžká zranění a byli záchranáři převezeni do okolních nemocnic.

„Žena s těžkými zraněními byla z místa vrtulníkem přepravena do brněnské nemocnice, kde posléze na následky svých zranění zemřela,“ dodala policejní mluvčí. Dechová zkouška na alkohol u řidiče havarovaného vozidla byla negativní. Případ vyšetřují pelhřimovští kriminalisté. Bezprostředně po tragické nehodě se na Facebooku kapely objevilo vyjádření:

"Dnes v noci cestou z koncertu v Třebíči došlo k autonehodě naší dodávky Plexis P.M. a Apple Juice. Kluci kromě Martina, který jel jiným autem, jsou se středně těžkými zraněními v nemocnicích mimo ohrožení života. Naše kamarádka Olga, co byla ve voze, bohužel zemřela. Je nám to moc líto. Děkujeme všem zdravotníkům a záchranářům do Pelhřimova, Brna, Jihlavy a Prahy," napsala kapela po nehodě na svém facebookovém profilu.

Pod příspěvkem kapely stovky lidí vyjadřují upřímnou soustrast mladé ženě, která při nehodě přišla o život a přejí kapele brzké uzdravení. "Držte se! A, Olgo, to pivo jsme nestihli, ale slibuji, že si ho dáme nahoře. R.I.P," napsal jeden z fanoušků. "Myslím na vás kluci, je mi to moc líto. Dejte se brzo dohromady. Upřímnou soustrast rodině a kamarádům Olgy," přidal další. "To je strašné, kluci. Moc mě to mrzí, držte se a hlavně, ať jste brzy v pořádku. A upřímnou soustrast," stojí v jiném příspěvku.

mixer ( 26. prosince 2017 13:55 )

Já kecám,ty papouškuje,slepičková.Budeme slovíčkařit a hrát si s detailem.Haničinec byl na následky havárie v komatu a později zemřel.Havárie ho zabila.Jenže to se nesmí říci stručně,to se musí složitě,aby i pomalejší pochopili,došlo ti to,kanárková?

pjotri ( 26. prosince 2017 11:47 )

No, to "Vohul to" je skutečně zralý na EMI. Jak toto může někdo obhajovat...

pjotri ( 26. prosince 2017 11:42 )

Nejspíš někomu seděla na klíně, sportovkyně a ten to při nárazu vrazil dál,než měl.. Tož tak.

pjotri ( 26. prosince 2017 11:38 )

Neboj,před smrtí si užila víc, než jiný v jejím věku.

pjotri ( 26. prosince 2017 11:34 )

Neznám a v životě jsem o nich neslyšel... A ta holka jim asi dělala matraci. To už tak bývá, viz Arakain a srdickova LB.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání