Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Extrémy v pandemii: Pár vyrazil na nákup v ochranných oblecích

Autor: DH - 
2. března 2021
14:03

Během celosvětové pandemie koronaviru se na celém světě objevilo nespočet lidí, kteří opatření na ochranu zdraví dodržují, a to dokonce ještě více, než velí zákony. Ve Velké Británii byl nedávno spatřen pár, který nakupoval v ochranných oblecích.

Pár byl zachycený při nákupech v britském městě Hull, kterak pořizuje zásoby ve velkoobchodě Waitrose. Neznámí nakupující opatření proti šíření koronaviru nijak nepodcenili. Naopak, vybavili se vším potřebným včetně ochranného obleku, brýlí a pochopitelně i respirátoru.

Lidé, kteří pár potkali, popsali, že s sebou měli několik obřích tašek a nakupovali dle seznamu vše, co jim přišlo pod ruku. Osoba, která snímky pořídila, napsala serveru Metro.co.uk, který fotky následně zveřejnil.

„Potlesk dvěma lidem, kteří navštívili Waitrose ve Willerby v kompletních oblecích, rukavicích a brýlích,“ napsala žena. Ve Velké Británii je v současné době povinné nosit ochranu horních cest dýchacích. V zemi se také masivně očkuje, v tuto chvíli dostalo vakcínu přibližně 17,5 milionů Britů.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa