Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Další nelegální party v Praze! Policie vyhnala 28 lidí z baru na Starém Městě a 20 osob z bytu

Autor: nec - 
16. ledna 2021
09:44

Na další nelegální party dostali pozvánku i policisté. Ti zasahovali v pátek v noci hned na dvou místech v Praze. Kvůli vládním nařízením v souvislosti s koronavirem je konání takových akcí zakázané, policie tak party v obou případech rozehnala. Jedna nelegální party se konala v baru v Anenské ulici, druhá v bytě v ulici Dřevná.

Podle policejní mluvčí Evy Kropáčové jako první policisté zasahovali v ulici Anenská. „Ve 23 hodin jsme obdrželi stížnost na hluk z baru nebo restauračního zařízení v ulici Anenská. Policisté vstoupili dovnitř, zkontaktovali se s provozovatelem a na místě ztotožnili 28 osob, převážně cizinců,“ popsala Kropáčová. Všichni po zásahu policistů museli prostor opustit, organizátor bude nahlášen za porušení vládního nařízení příslušným orgánům.

Koronavirus v Praze: 1569 případů za týden, epidemie dál slábne

Takhle to vypadalo při zásahu v Anenské ulici:

Video  Nelegální party v Anenské ulici v Praze: Policie rozehnala 28 lidí.  - Aktu.cz
Video se připravuje ...

Policie také zasahovala ve 23:18 v ulici Dřevná. Tam byli voláni nejprve k neshodám v domácnosti. Namísto toho tam policisté narazili na další nelegální domácí party. „V jednom z bytů se vyskytovalo 20 osob, které tam pozval kamarád,“ uvedla Kropáčová. Všichni byli také policisty ztotožněni a museli byt opustit.

Takhle to vypadalo v ulici Dřevná, kde probíhala nelegální domácí party:

Video  Policie v pátek v noci 15. ledna v Praze zasahovala na několika místech kvůli konání nelegální party.  - Aktu.cz
Video se připravuje ...

stoura ( 19. ledna 2021 10:31 )

Přesně tak, zvlášť v téhle posrané době!!! Kdyby tohle udělala parta Čechů třeba v Německu, to by nestačili ani muknout.

stoura ( 17. ledna 2021 06:49 )

stoura ( 17. ledna 2021 06:48 )

marlen52 ( 16. ledna 2021 16:10 )

proč je nevyhostíte to máte s toho že se s nima tak mažete za týden to bude znova ať si coronu jdou šířit domů ale tam by je poslali na sibiř a udělali by dobře

rapid15 ( 16. ledna 2021 14:45 )

Věřím že číslo R mají skvělé . Tahle věková skupina má příznaky nemoci minimální, navíc nepracují, takže žádnou neschopenku nepotřebují. Prostě když je jim blbě, jsou chvíli zalezlí a pak bez jakéhokoliv testu opět lezou mezi lidi a vesele vir roznáší dál. Hygeiena ani lékař o nic neví. Pak samožřejmě o nich neví ani číslo R.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa