Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Vysílali jsme: Petříček o „vykuchaném“ ministerstvu a vládnutí s ANO. Co chystá dál?

Video se připravuje ...
Autor: Markéta Volfová - 
14. dubna 2021
14:50

Změny na ministerských postech sociální demokracie nakonec nezasáhnou resort kultury. Poté, co Lubomír Zaorálek odmítl převzít diplomacii po Tomáši Petříčkovi, přichází ČSSD se stávajícím náměstkem ministra vnitra Jakubem Kulhánkem. Jak současné dění vnímá odvolaný Petříček a co plánuje dál? Tomu se věnovalo středeční Epicentrum.

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

František Los ( 14. dubna 2021 15:34 )

Pokud si vzpomínám, tek umělci se bouřili proti jmenování Zaorálka ministrem kultury, dnes je situace taková, že část si ho pochvaluje, to ta část kterým přihrál státní peníze, ti druzí co dostali málo nebo nic jo nenávidí, takže normální stav. Nicméně Zaorálek využil tiskovou konferenci k tomu sám sebe pěkně pochválil co všechno udělal, pomluvil potencionálního nástupce Birkeho, pomluvil i Petříčka a předchůdce Stropnického a aby dodržel folklorní taneček tak na závěr pomluvil ještě premiéra Babiše a prezidenta Zemana, socan jako když vyšije

Andrejko Bures ( 14. dubna 2021 15:23 )

S Petricekm odesla moznost nejakeho zotaveni CSSD. Hamacek to ted pohrbi definitivne.
Asi mu vubec nevadi, ze si s nima Babis i Zeman stridave vytiraji zadek. Kazdopadne at tedy tahnou na to hnojiste kam patri. A at si mimo snemovnu pockaji jeste dele nez ODS.

al.bunda ( 14. dubna 2021 15:23 )

On někoho ten šašek ještě zajímá???

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa